Dečko Ivane Dudić doživeo stravičnu nesreću, nakon pada sa planine ostao nepokretan

Dečko Ivane Dudić doživeo stravičnu nesreću, nakon pada sa planine ostao nepokretan

Autor: | 03/10/2021

0

Dečko Ivane Dudić doživeo stravičnu nesreću

Život glumice Ivane Dudić navodno se drastično promenio pošto je doživela nezgodu na Rtnju nakon koje je njen partner ostao nepokretan, prenosi Kurir.

Naime, kako sagovornik otkriva, pre skoro dva meseca par je odlučio da ode na odmor, koji se navodno pretvorio u pakao, kada je mladić pao u podnožje planine nakon što se kvad kojim je Ivana upravljala prevrnuo. Uspaničena glumica je navodno satima dozivala pomoć, u spasavanje su bili uključeni i vatrogasci, a njen dečko je usled povreda završio u invalidskim kolicima.

Pročitajte: Neočekivano izdanje Ivane Dudić, svi komentarišu - Ona je zaljubljena do ušiju (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

- Ivani je sve jako teško palo, osećala je krivicu, ali nada se da će njen partner ubrzo stati na noge. Svaki dan mu dolazi u posetu, sedi satima s njim, donosi mu hranu. Uvek je nasmejana i pozitivna, i stvarno mu je velika podrška u ovim danima - rekao je izvor, i otkrio:

- Operacija je zakazana, jedan od najboljih specijalista ortopedske hirurgije dr Slaviša Zagorac će mu operisati kičmu. Nadaju se da će nakon rehabilitacije uskoro stati na noge i vratiti se normalnom životu.

Ivana Dudić nije imala komentar na saznanja medija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti