Posle toliko godina Silvanina sestra otkrila istinu, fanovi u suzama: Volela ga je jako, pre nesreće podnela je papire za razvod

Posle toliko godina Silvanina sestra otkrila istinu, fanovi u suzama: Volela ga je jako, pre nesreće podnela je papire za razvod

Autor: | 03/01/2022

3

Sestra Silvane Armenulić rasplakala javnost 

Televizijsko emitovanje filma "Toma" u novogodišnjoj noći ponovo je pokrenulo lavinu emocija i sećanja na velikog Tomu Zdravkovića i Silvanu Armenulić. Da li su ikada bili u vezi, da li je pevač patio zbog neuzvraćene ljubavi samo su neka od pitanja na koja javnost i te kako želi da zna odgovor. 

Pročitajte: Ovo je prava istina o najpotresnijoj sceni iz “Tome”, pesma “Za Ljiljanu” posvećena je njoj (foto/video)

Aleksandar Letić

 

Sestra Silvane Armenulić Dina nedavno je otkrila da pokojna pevačica nije bila zadovoljna u braku sa Radmilom Armenulićem i da je navodno želela da se razvede.

Sestra Silvane Armenulić otkrila veliku tajnu 

Dina je otkrila da je pevačica pre saobraćajne nesreće u kojoj je izgubila život podnela papire za razvod braka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @silvana.armenulicc

- Bile smo mnogo povezane majka, Mirjana, Silvana i ja. Posebno poslednjih dana bile smo nerazdvojne. Silvana je bila podnela papire za razvod braka. Imala je jako loš brak sa Radmilom. Počela je da se zabavlja sa sportskim komentatorom Markom Markovićem. Bili su zaljubljeni jedno u drugo. Trebalo je da se desi još jedno, treće, ročište da se razvede od Radmila, ali zla sudbina je to sprečila. Ona je bila sasvim druga osoba kada je sa nama sestrama, familijom, nego kakva je kada se pojavi pred publikom - rekla je navodno tada Dina prenosi Republika.rs.

Pročitajte: Silvana je u trenutku pogibije imala ćerku od 12 godina, danas Gordana Armenulić živi sa velikim bolom - Majko, ostala sam te željna (foto)

Facebook

 

 

Komentari (3)

Loading
Ana Dij 19:28 05.01.2022
Odgovori

Ovakvu vatru kakva je Silvana imala u svakom delu svog tela, nijedan prosečan muškarac nije mogao da izdrži. Izbor joj je verovatno bio loš. Radmilo nju nije zaslužio

jovan 01:59 09.01.2022
Odgovori

Ovde se određene osobe nadlaguju. Prvo Zilhina najmlađa sestra se preziva Bajraktarević. Moja familija je bila u prijateljskim vezama najstarijom sestrom Šefikom udatom za rahmetli Lutva Bilalovića iz Trebinja. Sa Zilhom smo se često viđali i svu ovu ******* koju pišu tobož poznavaoci, odlučno demantuje. Zilha alijas Silvana, bila je prava dama, izuzetno patrijarhalno nastrojena, a ovi senzacionalisti, mogu samo da blebeću koještarije, što svakako govori o njihovom karakteru!

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti