Promenio čovek lični opis: Evo kako je Taške izgledao sa kosom, tada je bio oženjen drugom

Promenio čovek lični opis: Evo kako je Taške izgledao sa kosom, tada je bio oženjen drugom

Autor: | 14/06/2024

0

Dragan Tašković Taške sa kosom izgleda ovako

Pevačica Viki Miljković i kompozitor Dragan Tašković Taške dugo su u skladnom braku i imaju sina Andreja, koji se umesto za muzički put svojih roditelja opredelio za sport, tačnije za tenis.

Očevim stopama nije krenula ni Tašketova ćerka iz prvog braka, tridesetogodišnja Jelena, koja živi u Nemačkoj, gde je završila visoke škole, a prošle godine se i venčala. Muzika joj je, ipak, od malih nogu bila bliska.

Godinama se spekulisalo na temu odnosa harmonikaševe naslednice i Viki, dosta se navoda ponovilo i o njegovoj prvoj supruzi, a dokaz za sve što se pisalo i pričalo su stare fotografije koje su nekim čudom dospele na društvene mreže.

Mirko Tabašević

 

Jedna od njih posebno je privukla pažnju javnosti, a glavni krivac za to je Taške, zapravo tadašnji izgled Dragana Taškovića Tašketa.

Suprug Viki Miljković na pomenutoj slici ima kosu, ne mnogo gustu, crnu ali je ima i gotovo da ne liči na sebe.

Pročitajte: Šta im bi da se obuku isto - Dragana i Viki u skupom izdanju, nije za svačiju građu FOTO

Dugi niz godina na TV ekranima publika ga gleda bez jedne jedine dlake na glavi zbog čega je ovo njegovo izdanje iz mladosti sve šokiralo.

„Neverovatno, da ga čovek ne prepozna”, „Ma bolje mu je ovako”, „Bio je baš privlačan” samo su neki od komentara koji su se mogli naći na Instagramu ispod objavljene fotografije, a malo ko nije primetio da je izgled Dragana Taškovića Tašketa na početku zabavljanja sa Viki krasilo i izvajano telo.

youtube/Pink TV

 

U tom periodu harmonikaš je imao čak 20 kilograma manje, a i pevačica je potpuno drugačije izgledala.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Najnovije vesti