Jelena Dokić rasplakala svet: Prolazim kroz težak period izlečenja, ali verujem da ću se vratiti iako to sada ne izgleda tako

Jelena Dokić rasplakala svet: Prolazim kroz težak period izlečenja, ali verujem da ću se vratiti iako to sada ne izgleda tako

28/12/2021

0

Jelena Dokić šokirala javnost

Nekadašnja teniska zvezda Jelena Dokić bila je donedavno veoma aktivna na društvenim mrežama, ne krijući da uživa u novoj ulozi lajfkouča. Delila je savete o tome kako treba živeti zdravo, vratiti samopouzdanje posle velikih trauma i smršati do neprepoznatljivosti, javljala se sa egzotičnih mesta na kojima se odmarala, ali – poslednji put na Instagramu se oglasila 19. novembra, kada je bila zabrinuta zbog nestanka kineske teniserke Peng Šuaj.

No, objava koju je podelila jutros, iz Melburna, šokirala je njene pratioce. Šta se dešava sa Jelenom Dokić, pitanje je koje su s razlogom mnogi postavili.

Pročitajte: Jelena Dokić u suzama, posle 11 godina njeno srce je slomljeno - Počivaj u miru, moj lepi dečače

Profimedia

 
 

‒ Pozdrav svima! Sigurno ste primetili da sam odsutna. Hvala vam što brinete za mene i pitate se da li je sve u redu, to veoma cenim. Prolazim kroz izuzetno težak period i velike promene, i potrebno mi je neko vreme da se oporavim, da ozdravim i prođem kroz proces izlečenja od ove traume.

Jelena se izvinila što ne može da odgovori pratiocima kojima nesumnjivo nedostaju njene inspirativne objave, ali, navela je, „trenutno nije na dobrom mestu“.

‒ Znajte da vas mnogo volim i da sam vam zahvalna na podršci i ljubavi. Posebno hvala mojim prijateljima i bliskim ljudima koji znaju kroz šta prolazim. Ne znam šta bih bez vas...

Pročitajte: Opomena Jelene Dokić - Umalo sam sebi oduzela život, proverite kako su vaši najmiliji

‒ Vratiću se, snažnija nego ikad, iako to sada možda ne izgleda tako. Ali, vratiću se. Znam da će sunce ponovo zasijati. Hvala vam na razumevanju. Želim vam srećan Božić! ‒ napisala je na kraju poruke na crnoj pozadini.

Da li je reč o zdravstvenim problemima ili je možda stavila tačku na dugogodišnju ljubavnu priču sa Tinom Bikićem, pitaju se Jelenini fanovi širom sveta. No, nije želela da otkriva šta se događa, možda zato što ne želi nikome da kvari raspoloženje tokom praznične sezone.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Youtube printscreen