Jelena Dokić doživela bizarnu povredu: Došla da gleda formulu 1, pa umalo ostala bez oka

Jelena Dokić doživela bizarnu povredu: Došla da gleda formulu 1, pa umalo ostala bez oka

Autor: | 24/03/2024

0

Povreda Jelene Dokić je bizarna

Bivša teniska zvezda doživela je nešto što se događa jednom u sto godina, a možda ni u toliko. Naime, Jelena Dokić pre neki dan je na licu mesta pratila trku formule 1 u kvalifikacijama za Veliku nagradu Australije, i umalo ostala bez oka.

Photo by Quinn Rooney/Getty Images

 

Kako je objasnila na Instagramu, Fernando Alonso ispao je sa staze tačno ispred mesta gde se ona nalazila, a šljunak koji je velikom brzinom izleteo ispod točkova bolida zasuo je publiku.

Pročitajte: Nadali smo se da ćemo imati decu, ostavio me je preko telefona - Jelena Dokić o krahu duge veze

Jedan kamenčić pogodio je Jelenu u oko. Ko je doživeo takvu povredu, odlično zna koliko ume da bude bolna. Srećom, nekadašnjoj teniserki, danas sportskoj komentatorki, lekarska pomoć je odmah ukazana. No, osećaj posle svega nije baš prijatan.

 

 

„Oko mi je krvavo i izgrebano. Preživeću. Neverovatan i brz rad bolničara u boksu. Hvala svima koji su brinuli o meni. Sada je sve u redu, spremna sam da pratim još trka. I da, šminka je ostala na oku, nekim čudom se nije skinula. Neverovatno”, napisala je pored snimka.

Pročitajte: Ubiću te ako nekome kažeš! Zastrašujuće pretnje oca Jelene Dokić lede krv u žilama

Iako se sve dobro završilo, povreda Jelene Dokić zabrinula je njene fanove, pa su joj u komentarima ostavljali emotivne poruke, mada je bilo i šaljivih, naročito u vezi sa mejkapom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Najnovije vesti