Velika borba hrabrog oca: Sašu Mišića žena je ostavila sa troje male dece, a zatim mu ih godinama kasnije oduzela

Velika borba hrabrog oca: Sašu Mišića žena je ostavila sa troje male dece, a zatim mu ih godinama kasnije oduzela

Autor: | 24/12/2021

10

Supruga Saše Mišića napustila ga je i ostavila sa troje male dece

„Žena me je ostavila sa troje dece“, preneli su mediji 2011. godine potresnu životnu ispovest „paklenog kuvara“ Saše Mišića.

‒ Mesecima živim kao samohrani otac troje dece. Moja supruga Katrin nije se snašla u ulozi majke u Srbiji pošto ta uloga u Nemačkoj, odakle je poreklom, izgleda potpuno drugačije. Odlučila je da živimo ovde jer smo želeli da deca rastu u uslovima koji u Nemačkoj više ne postoje ‒ izjavio je Saša i dodao da uz pomoć dadilje, koja je pedagog, posvećeno i s ljubavlju odgaja Danicu, Konstantina i Ekatarinu.

Pročitajte: Tata čak osmoro dece - Gde je danas i šta radi pakleni kuvar Saša Mišić (foto)

Promo

 

Saša Mišić, u to vreme velika televizijska zvezda, verovao je da njegov brak ima budućnost i da će supruga, sa kojom je ostao u kontaktu, uvideti da je najbolje da ponovo žive zajedno, te da će se vratiti na njihovo porodično imanje u Ritopeku.

Supruga Saše Mišića iznenada je promenila mišljenje 

Međutim, tri godine kasnije nastupio je neočekivani obrt. Saši je Centar za socijalni rad oduzeo decu, a starateljstvo nad njima dato je njihovoj majci Katarini Grujning.

‒ Budite uvereni da su svi dokazi koji su dostavljeni sudu, tužilaštvu i Centru za socijalni rad pribavljeni od gospođe Katrin, ali i od članova porodice samog gospodina Mišića, koji na sve načine nastoje da pomognu bivšoj snaji ‒ poručila je advokatica bivše gospođe Mišić, koja je tvrdila da je Saša „povredio njen i telesni i duševni integritet“ njihove dece.

Pročitajte: Saša Mišić - Porodična drama "Paklenog kuvara"

Promo

 

Usledio je odgovor u vidu protesta koje je Saša Mišić, uz podršku nekoliko stotina građana, organizovao ispred „Vaznesenjske crkve“, tražeći da mu se deca vrate.

‒ To je taj slovenski deo duše koji proradi kad se načini velika nepravda. Okupili smo se da se pomolimo i da javnosti pošaljemo pravu sliku ‒ kazao je tom prilikom.

Ista ta javnost ostala je uskraćena za epilog porodičnog spora koji je stigao do suda. Saša Mišić se povukao iz javnost i, koliko je poznato, u međuvremenu dobio još petoro dece sa ženom čiji identitet nije otkriven.

Komentari (10)

Loading
Vera 13:37 25.12.2021
Odgovori

A pobegla je jer ju je tukao.... po starom srpskom običaju koji u Nrmačoj vise ne postoji! 🤣🤣🪟

Biljana 14:39 25.12.2021
Odgovori

Ni žene iz Beograda, koji je blizu, ne bih se lako snašle u Ritopeku, sa troje male dece. Ona je drugog mentaliteta, nije poznavala jezik, znači i da je bila u gradu ne bi se lako prilagodila a ti Saša koliko si bio kući da joj pomogneš? Stavi se ne njeno mesto, nemoj da je osudjuješ. Daleko od svega što joj je blisko i šta joj treba. Njena porodica, društvo drugarica da ponekada popije kafu i sa nekim da porazgovara...

Majat 10:21 26.12.2021
Odgovori

Iskreno, ovaj Mišić mi se nikad nije dopadao. Izgleda kao zadrta osoba, koja misli da svet mora da se vrti oko njega. Ima nešto mračno u njemu. Čim sud dodeljuje starateljstvo majci posle toliko vremena, to je verovatno dokazano da je maltretirao ženu. Može on da priča šta god hoće! A vidim i koliko "pati" za tom decom čim je u roku odmah dobio još ne jedno ili dvoje, već PETORO dece sa novom ženom. Po tome se vidi da nije "u vinklu". Ovo je samo pokušaj da dobije medijsku pažnju preko tužne porodične priče.

Koji moj 11:17 26.12.2021
Odgovori

Zene pisete neistine . Svaki dan u Nemackoj jedan partner nasrne an partnerku a svaki 3 dana neko u*ije partnera ili partnerku tako da ne lupajte Srbi su jos i dobri

Tapsody 15:17 26.12.2021
Odgovori

Prvo-Saša je jedva završio specijalnu školu, ali imao je sreće u poslu kojim se bavi, drugo-žena s kojom sad živi ima četvoro dece(dvoje blizanaca) a peto je iz njenog prvog braka, treće-tog njenog sina pubertetliju ne može da podnese a svoju decu ne želi ni u krilu a kamoli da ih vaspitava i uživa sa njima. Četvrto i ne manje bitno-Žena mu se muči uzgajajući povrće u plastenicima i gaji koze a on je ponižava govoreći kako je sve to s*anje i kako ne posvećuje dovoljno pažnje deci dok on "oženjen kao momak živi". To je trenutna istina o Saši Mišiću.I ja sam rado gledao "Pakleni kuhinju" ali i saznao pravu istinu koja je gotovo identična svih javnih ličnosti.

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti