Saša Mišić: Želim da sačuvam brak

Saša Mišić: Želim da sačuvam brak

Autor: | 11/01/2012

0

Paklena kuhinja“, emisija najpoznatijeg srpskog kuvara Saše Mišića, proslavila je posvećenog oca troje dece koji prolazi kroz težak period otkako je porodicu napustila Katrin. Sašina supruga i majka njegove dece, Nemica, po pisanju nekih medija, nije se snašla kao domaćica na njihovom porodičnom imanju u Ritopeku i odlučila je da se vrati u Nemačku.
- Smatram da razvoda u Srbiji ima po nekoliko hiljada godišnje. Život ide dalje - za magazin „Hello!“ rekao je brižni otac troje dece, trogodišnje Danice, šestogodišnjeg Konstantina i dve godine starije Ekatarine. Za jedan dnevni list objasnio je da ga je  Katrin, koja je sa njim u Srbiji živela pet godina, ostavila u martu.
- Mesecima već živim kao samohrani otac troje dece. Moja supruga se nije snašla u ulozi majke u Srbiji, pošto ta uloga u Nemačkoj izgleda potpuno drugačije. Odlučila je da živimo ovde jer smo želeli da deca rastu u uslovima koji u Nemačkoj više ne postoje - iskreno je rekao Saša, koji se potpuno posvetio deci i odgaja ih s ljubavlju, uz pomoć dadilje, koja je pedagog. On se ipak nada da njegov i Katrinin brak nije gotova priča.
- Ne smatram da je gotovo. Mi smo u kontaktu, razgovaramo i nadam se da su joj samo bili potrebni sloboda i vreme da se sredi. Nije bila ispunjena ovde, nije pronašla sebe. Možda je i moj posao doprineo tome, pa se osećala nesrećno. Verujem da će sve stabilizovati i da će uvideti da je najbolje da opet živimo svi zajedno - rekao je otvoreno šarmantni Mišić, koji je postao velika televizijska zvezda u Srbiji, a na svom imanju uživa u jednostavnim stvarima poput uzgoja organskih biljaka, voća i povrća. Ipak, najviše od svega ispunjava ga vreme koje provodi sa decom i sa ponosom ističe odličan uspeh njegove najstarije kćerke Ekatarine.
On je ranije rekao da Ekatarinu najviše zanima njegovo kuvanje i da često zapisuje recepte koje posle prepričava društvu u školi.
Inače, da je ova godina bila prilično stresna za Mišića, dokazuje i nezgoda koju je doživeo krajem leta, kada je polomio nogu. Zbog gipsa koji je morao da nosi tada je obustavljeno snimanje nove sezone njegove čuvene kulinarske emisije.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin