Ovo je Katrin Mišić, žena koja je Paklenog kuvara ostavila sa troje dece, da bi mu ih kasnije navodno oduzela

Ovo je Katrin Mišić, žena koja je Paklenog kuvara ostavila sa troje dece, da bi mu ih kasnije navodno oduzela

Autor: | 19/02/2024

0

Ovo je Katrin, bivša supruga Paklenog kuvara

Sećate li se Saše Mišića, koji je „zakuvao“ javnu scenu u Srbiji popularnom kulinarskom emisijom „Paklena kuhinja“? Otvorite rernu – iskoči Saša! Skinete poklopac s lonca – eto ga Saša! Sklonite šerpu s vatre - opet Saša… A onda nam je nestao iz gastronomskog vidokruga.

Promo

 

Problem je bio privatne prirode. I to veliki problem. 

Čuvenom kuvaru život se više puta okrenuo za 360 stepeni kada ga je supruga, inače Nemica, 2011. godine navodno ostavila sa troje dece jer nije mogla da se navikne na život u Srbiji.

Pročitajte: Pakleni kuvar postao Hadži - Pogledajte kako danas izgleda čuveni Saša Mišić, otac osmoro dece

Saša je postao samohrani otac, a Katrin, kako se zove njegova bivša žena, tada je izjavila da priče koje su se nakon toga o njoj pojavile u medijima nisu tačne.

Instagram/misic_sasa1

 
 

- Volim svoju decu i nisam ih ostavila. Ja sam ih rodila i volim ih svim srcem. Sve to što pričaju ljudi i pišu novine nije tačno. Saša i ja znamo istinu - rekla je Katrin, ne otkrivajući razloge zbog kojih je napustila muža.

Pakleni kuvar verovao je da će se problem nekako rešiti i da će nastaviti zajednički život na porodičnom imanju u Ritopeku, međutim, to se nije desilo.

Pročitajte: Velika borba hrabrog oca - Sašu Mišića žena je ostavila sa troje male dece

Slučaj je završio na sudu, reagovao je i Centar za socijalni rad, ali je Saša ovu bitku izgubio – starateljstvo nad decom dobila je bivša supruga.

 
 

Mišić se povukao iz javnosti, i kasnije dobio još petoro dece sa ženom čiji identitet nije poznat. Ako je verovati objavama na društvenim mrežama, kulinarstvo je i dalje njegova najveća strast.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram/sasamisic_official

Slične Vesti

Pročitajte još