Uznemirujući prizor iz Novog Sada: Zapaljen automobil ispred stana Jovane Balašević (video)

Uznemirujući prizor iz Novog Sada: Zapaljen automobil ispred stana Jovane Balašević (video)

Autor: | 26/12/2021

3

Zapaljen auto! Jovana Balašević objavila dramatičan snimak

Jovana Balašević odrasla je u čuvenoj, pesmom pronešenoj Ulici Jovana Cvijića na novosadskoj Podbari, ali kada se udala, promenila je adresu. Sa terase stana u kome živi sa suprugom i ćerkama poznata glumica uspela je da snimi prilično uznemiravajuću scenu – zapalio se jedan od automobila parkiranih ispred zgrade pored njene. Međutim, vatrogasna služba brzo je intervenisala i pobrinula se da se požar ne proširi.

Pročitajte: Jovana Balašević više ne želi da ćuti, sve iznela u javnost - Tata je to odlučio još pre 4 godine

Instagram

 

„Na sreću, naša slepa ulica bila je prohodna, pa su vatrogasci mogli da uđu. Što inače nije uobičajeno. Vozači ostave svoja kola na putu, sa brojem telefona na šoferšajbni ako treba da pomere kola“, napisala je Lola pored snimka automobila u dimu.


 

Komentari (3)

Loading
Vasa Lalošević 20:24 26.12.2021
Odgovori

Ulica Jovana Cvijića je na SALAJCI i nije mala greška to što ste je pomerili 50 metara preko Temerinske ulice.To je duh Novog Sada i to je razlika na kojoj se formira duh.Taj rivalitet ta dva kvarta je dao aromu bez koje ne bi bio takav kakvog smo ga voleli.

Zoran Knezevic 17:21 27.12.2021
Odgovori

Ulica Jovana Cvijica u kojoj sam i ja odrastao i u kojoj zivim citav zivot i dan danas se nalazi na Salajci a ne Podbari toliko ...

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti