Zelena oaza usred grada: O prelepom dvorištu Olivere Balašević priča ceo Novi Sad (foto)

Zelena oaza usred grada: O prelepom dvorištu Olivere Balašević priča ceo Novi Sad (foto)

Autor: | 22/10/2021

0

Kuća Olivere Balašević krije bajkoviti vrt

Ko ima najlepše dvorište u Novom Sadu? Verovatno već možete da naslutite odgovor... Porodica Balašević pretvorila je svoj dom u Cvijićevoj u pravu bajku, planetu za sebe, baš kako se zove Oljina knjiga ‒ „Planeta Dvorište“.

Pročitajte: U ulici Jovana Cvijića - Olivera Balašević otvorila vrata bajkovitog doma koji je uredila sa puno ljubavi (foto)

Supruga slavnog kantautora nedavno nam je na „Instagramu“ otkrila kako izgleda njihova mala oaza u jednom od najstarijih delova Novog Sada. Mnogo zelenila, cveća i prostora za igru, a tu je i kolekcija prevoznih sredstava: bicikli, skuter, Aleksin kvadar i nešto u čemu uživaju najmlađi članovi porodice, šarena daska za skejtbord.

‒ Moje mesto u svemiru potpuno je određeno. Ne samo zbog metafizike kojom prizivamo nemoguće. Ponajpre zbog doslovne fizike i prisustva među onima koje volim, baš kao ovaj Simonin i Petrin samouvereni skejt...

Pročitajte: Gest o kome će se pričati - Evo šta je Olivera Balašević uradila sa Đoletovim novcem

Instagram

 

Kuća Olivere Balašević poseduje prelepo dvorište sa mnogo zelenila i prostora za igru

U jednom kutku dvorišta, tik do ograde sa ukrasom koji podseća na vez i starog ambara, sedi zec, onaj Alisin, što večito gleda u sat. Zečevi su svuda, kao zaštitni znaci bajke i Balaševićeve pesme o nekim novim klincima. Čak i u velikoj saksiji, u centru cvetnog kruga, koji devojčicama služi kao mesto gde mogu da naslone bicikl.

‒ Samo je jedan od načina da naučiš da ga voziš, a hiljadu da ga osloniš – našalila se Olja, koja je priložila i dokaz – simpatičnu fotografiju „nepropisnog parkiranja“.

Pročitajte: Stroga sa čudnim zahtevima - Posao Olivere Balašević nekada je bio ovo, Novosađani je i te kako pamte

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti