Jelena Janković konačno srećna u ljubavi, ovo je njen novi dečko?

Jelena Janković konačno srećna u ljubavi, ovo je njen novi dečko?

Autor: | 21/09/2020

0

Jelena Janković - dečko je u njen život ušao sasvim neočekivano

Ono što je moglo da se ispostavi kao najnovija zdravstvena drama u njenoj turbulentnoj takmičarskoj karijeri, za Jelenu Janković (35) pokazalo se kao dokaz da se sreća pojavljuje tamo gde je najmanje očekujete.

Naime, poznata teniserka, nakon više od tri godine pauze zbog višestrukih sportskih povreda, pojavila se minulog leta na “Adrija turu” u Beogradu, ali umesto radovanja činjenici da se njenim mukama sa zdravljem primakao kraj, dogodila se eksplozija koronavirusa među igračima zbog čega je ponovo morala da potraži pomoć lekara.

Zaputila se u jednu privatnu beogradsku bolnicu i dok je verovatno razmišljala o tome kada će konačno moći da se skrasi, ukazala se upravo takva prilika ali na potpuno drugom životnom polju. Baš u bolnici čini se da je pronašla novu ljubav. I kao da su istog trena sve druge brige, pa i zdravstvene, pale u drugi plan.

Pročitajte: Jelena Janković - Ostvarila sam san svakog tenisera i ne žalim ni za čim

jelena jankovic zaljubljena

“Kao na filmu”, neko bi rekao, ali ljubavna priča između nje i doktora Branka Baraća tekla je upravo tako, piše najnoviji "Story". Posle prvog susreta u bolnici, kako su preneli domaći mediji, njihov odnos počeo je sve intenzivnije i lakše da se odvija. Ali budući da je tada još trajao karantin, kao da je njegovo okončanje još više rasplamsalo događanja i vezu podiglo na novi nivo.

Postali su praktično nerazdvojni, a često su mogli biti viđeni kako zajedno uživaju u elitnim beogradskim restoranima. Činilo se u tim trenucima da čak i ne žele da sakriju naklonost koju gaje jedno prema drugom, pa su razmenjivali nežnosti pred prolaznicima i drugim gostima restorana.

Jelena Janković - dečko je u potpunosti promenio njen život

Jelena je za magazin "Story" kratko poručila da ovo nije vreme za izjave tim povodom. Da je vreme za nove lepe momente na emotivnom planu, međutim, čini se da svakako jeste. Prema onome što znamo, Jelena i Branko danas su u ozbiljnoj vezi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Najnovije vesti