Rođena sestra Stevana Jelovca neutešna, zauvek je izgubila deo sebe: Bato, tvoja seka mora da ti kaže... (foto)

Rođena sestra Stevana Jelovca neutešna, zauvek je izgubila deo sebe: Bato, tvoja seka mora da ti kaže... (foto)

Autor: | 07/12/2021

0

Rođena sestra Stevana Jelovca slomljena od bola 

Srbija, ali i evropska košarkaška scena, danima tuguju za prerano preminulim Stevanom Jelovcem, koji je, uprkos nadljudskoj borbi grčkih lekara da ga spasu, podlegao posledicama moždanog udara.

Kao što košarkaši do poslednje sekunde veruju da se rezultat utakmice može promeniti, tako su i porodica i prijatelji navijali za svaki Stevanov otkucaj srca, ali sve je bilo uzalud. Nisu pomogle ni molitve, ni poruke ljubavi, a najdirljiviju je na dan kada se desila tragedija, 14. novembra, poslala Sara Jelovac.

Pročitajte: Neopisiva tuga - Preminuo košarkaš Stevan Jelovac

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gazzetta.gr (@gazzetta.gr)

„Ljubavi moja, želim toliko toga da ti kažem, ne znam kako da počnem. Ne postoje reči na ovom svetu koje bi tebe opisale. Ti si moj svet, moje SVE. Moj veliki bata. Oduvek si bio moj borac i junak. Ponosna sam na tvoj život, na tvoju karijeru, na tebe. Ti si poseban čovek. Od kada znam za sebe čuvao si me, postavljao si se zaštitnički, obožavam taj tvoj stav. Ali tvoja seka mora da ti kaže da više nije mala, porasla sam, ljubavi moja. Tog dana sam porasla. Tog dana kada se naš život okrenuo naopačke, bez ikakve najave i mogućnosti da to sprečimo“, napisala je Sara na svom „Instagram“ profilu, uz fotografiju obožavanog brata.

Pročitajte: Reprezentativac Srbije - Košarkaš Stevan Jelovac doživeo moždani udar na terenu, lekari mu se bore za život

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jelovac (@s.jelovac)

Rođena Sestra Stevana Jelovca zauvek je izgubila deo sebe 

Hrabreći ga da izdrži, hrabrila je i sebe.

„Sećaš se kako smo oboje prevrtali očima na tatinu i maminu rečenicu: 'Ceo život je borba'. Došao je trenutak, bato moj, da tu rečenicu prihvatimo i shvatimo je ozbiljno. Znam da me čuješ i zato želim da me slušaš pažljivo, nemoj da se bojiš, tu je tvoja seka, svi smo tu, uz tebe smo. Znaš, lepi moj, osetim da mi Bog šalje nadljudsku moć i snagu. Ja sam tvoja krv i tvoje meso, ja te osetim, znam da osetiš i ti mene. Doktori koji te paze kažu da je ovo maraton, zamisli koliko će radosti u naš život doneti pobeda, živim za taj dan, najlepši moj. Živim za dan kada ćeš se opet smejati na sav glas iz srca, onako kako samo ti umeš, ljubavi moja.“

„Voli te tvoja seka“, poručila je Sara Jelovac na kraju pisma koje je napisala dve nedelje pre nego što je Stevan preminuo. Ljubav ne zna za granice i njene reči su, bez sumnje, otputovale na pravu adresu, do zvezda. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti