Reprezentativac Srbije: Košarkaš Stevan Jelovac doživeo moždani udar na terenu, lekari mu se bore za život

Reprezentativac Srbije: Košarkaš Stevan Jelovac doživeo moždani udar na terenu, lekari mu se bore za život

Autor: | 26/11/2021

2

Košarkaš Stevan Jelovac u nedelju uveče samo se srušio na treningu u Grčkoj, gde igra za košarkaški klub „AEK“, a tamošnji mediji objavili su da je razlog moždani udar. Sjajni Jelovac, koji povremeno brani i zastavu Srbije u reprezentaciji, odmah je hospitalizovan u bolnici u Atini.

Pročitajte: Loše vesti - Milutin Mrkonjić u teškom stanju, otkazuju mu organi

Nažalost, kako danas javljaju grčki mediji, stanje Stevana Jelovca naglo se pogoršalo. Činjenica da je njegov klub otkazao prijateljski meč dodatno je uznemirila sve. 

‒ Košarkaš Stevan Jelovac je i dalje intubiran i njegovo stanje je kritično ‒ navodi se u tekstu „Gazete“.

Grčki basketworld.net preneo je da u košarkaškom klubu „AEK“ trenutno niko ne može da veruje šta se događa i da se zdravstveno stanje Srbina ubrzano pogoršava.

‒ Vest nikako nije dobra pošto poslednje informacije govore da se zdravstveno stanje ovog asa ubrzano pogoršava i to govore lekari koji ga posmatraju u bolnici „Metropoliten“. Da bi Stevan Jelovac pobedio opasnost po život, sada se njegova porodica nada čudu ‒ naveo je ovaj portal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jelovac (@s.jelovac)

 

Komentari (2)

Loading
Gordana 14:32 27.11.2021
Odgovori

Mozak je nepozanica...iznenadi nas Stevane...otvori te tvoje lepe oci,molimo se svi za tebe,tvoji novosadjani i ceo kosarkaski svet....uspeces Stevane...samo hajde

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti