Originalno: Suzana Mančić pozvala fanove u svoj dom, ovako se kiti novogodišnja jelka (video)

Originalno: Suzana Mančić pozvala fanove u svoj dom, ovako se kiti novogodišnja jelka (video)

Autor: | 06/12/2021

0

Dom Suzane Mančić sada izgleda ovako

Suzana Mančić poznata je po sofisticiranom ukusu, pa gde god da se pojavi pleni lepotom, odevnim kombinacijama i šminkom. I svoj dom u centru Beograda uredila je sa puno ljubavi.

Poznata voditeljka posebnu pažnju pridaje detaljima, naročito suvenirima koje je sakupljala tokom godina koje je provela živeći u inostranstvu.

Pročitajte: Jedina fotografija sa prvog venčanja Suzane Mančić - Osmeh na licu govori da nije ni slutila ružan kraj bajke

Petar Đorđević

 

Dom Suzane Mančić u decembru pretvara se u pravu novogodišnju bajku.U kratkom videu na Instagramu pozvala je pratioce da joj se pridruže u lajvu kako bi se družili i zajedno okitili jelku. Osim ćerki, asistent u prazničnoj dekoraciji bio joj je i simpatični sivi mačor.

Pročitajte: Ćerka Suzane Mančić venčala se u Las Vegasu, evo ko je misteriozni mladoženja

Jelka ukrašena crvenim i zlatnim kuglama unela je prazničnu čaroliju u dom Suzane Mančić, a tradicionalno kićenje sa ćerkama i prijateljicama voditeljka je ovekovečila fotografijama.

Pročitajte: Zavirite u luksuzni stan od 175 kvadrata Suzane Mančić u kom Simica ne voli da boravi kada je u poseti, a za sve je kriv jedan događaj

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti