Videla sam da to Ruskinje rade! Suzana Mančić u 66. godini uspela da izgubi 15 kilograma i to uz pomoć baš OVOG povrća

Videla sam da to Ruskinje rade! Suzana Mančić u 66. godini uspela da izgubi 15 kilograma i to uz pomoć baš OVOG povrća

Autor: | 17/06/2023

1

Dijeta Suzane Mančić savršena za leto

Suzana Mančić, nekadašnja "Loto devojka" važila je za jednu od najlepših žena koju smo viđali na malim ekranima, a i dan danas gde god da se pojavi pleni svojom harizmom i lepotom.

Instagram

 

Nikada se nije libila ni da prizna da je radila određene korekcije, te da dosta ulaže u svoj izgled, a jednom prilikom je otkrila i kako je uspela da za nešto više od mesec dana skine 15 kilograma.

Naime, ona se u nekom periodu ugojila zbog stila života u Grčkoj gde živi njen izabranik koji je osvojio pre 23 godine, Simeon Ocomokos. Kako je celog života držala dijete, Suzana je pronašla novo rešenje za gubitak kilograma.

Pročitajte: Kad nemate ideju za ručak: Suzana Mančić oduševila receptom, ukusno jelo od onoga što imate u frižideru FOTO

"Nikada neću zaboraviti. Bila sam na jednoj svadbi. Kada sam videla fotografije, bila sam tako besna na sebe. Ja sam pocepala sve slike i hvala Bogu da ih nemam", rekla je Suzana koja je došla do kilaže od 89 kg.

"Gde su 89 kilograma, tu su i 90 pa i 100 (smeh)", naglasila je i dodala da joj se višak, kako to obično biva u menopauzi, skupljao oko stomaka.

Mirna Marković

 

Okrenula se jednoj vrsti keto dijete koja se sastoji od dva praškasta obroka i večere koju je sama pripremala.

"Večera vam dođe kao nagrada. Puna činija miksa zelene salate, komad ribe ili biftek", nabraja.

Važna caka bila je i topla limunada koju je pila ujutru kao i posebna užina: krastavac.

"Viđala sam Moskovljanke, doterane idu ulicom i jedu krastavac", istakla je Suzana koja je jedno vreme živela u Rusiji i primenila tu naviku.

Pročitajte: Šta će reći Simica? Suzana Mančić u zagrljaju 34 godine mlađeg glumca, svi ga odlično znate FOTO

Dobro je poznato da je ovo povrće, bogato vodom, pravi saveznik sjajne linije. Suzana bi iseckala krastavce, stavila u činiju i uzimala ih kao užinu, i to bilo gde da se nalazila. Praktično rešenje pomoglo joj je u borbi sa kilogramima. Za mesec dana skinula je 11 kg, a onda neosetno još četiri kilograma.

Boško Karanović

 

"Procvetala sam, brate mili", poručila je i savetovala sve da ne odustaju od želje da smršaju kao i da ih ne zavara misao "da je njihovo vreme prošlo".

"E pa nije prošlo, to ste vi na fotografijama od pre 20 godina", napomenula je.

Komentari (1)

Loading
Joja 16:11 18.06.2023
Odgovori

Fantastičan stajling u roze kombinaciji. Košulja je trebala da bude malo duža, da ti se ne vide ocrtane genitalije u tim uskim pantalonama

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još