Porodila se i nestala: Jelena Janković konačno uslikana, kakva promena! (foto)

Porodila se i nestala: Jelena Janković konačno uslikana, kakva promena! (foto)

Autor: | 01/12/2021

0

Izgled Jelene Janković oduševio!

U ovo vreme pre nekoliko godina pratili smo vesti sa završnih turnira u ženskoj konkurenciji i prognozirali na kom mestu će naše najbolje teniserke završiti sezonu. Podrazumevalo se ‒ negde među prvih deset na svetu. Jelena Janković svojevremeno je bila prva.

Pročitajte: Jelena Janković rodila ćerku pre šest meseci, a zbog njenog imena digla se velika prašina

Mirko Tabašević

 

Iako zvanično nije okačila reket o klin, a i ne mora još jer je sa 36 godina i dalje mlađa od vrlo aktivne Serene Vilijams, Džej Džej poslednjih meseci zauzeta je nekim drugim stvarima, važnijim od „belog sporta“. Početkom aprila rodila je devojčicu čije ime još nije otkrila, uživa u ljubavi sa doktorom Brankom Baraćem, daleko od javnosti i medija, i tek ponekad se oglasi na društvenim mrežama. Ipak, nedavno smo saznali da je malo promenila imidž.

Pročitajte: Ljubavna priča Jelene Janković i misterioznog doktora je hit, spojili ih korona i Đoković

Petar Đorđević

 

Izgled Jelene Janković otkrio njen frizer

Oduvek je volela da eksperimentiše stajlingom i frizurom, pratila je trendove, a to je očigledno nastavila da radi i kada je postala mama. Pošto je prošlo mnogo vremena otkako smo je poslednji put videli sa šiškama, rešila je da nas podseti kako joj stoje. Stoje sjajno, moramo priznati. Za ovu lepu transformaciju zaslužan je poznati beogradski frizer Aleksandar Dramićanin, koji se na „Instagramu“ pohvalio da mu je u salon svratila proslavljena teniserka.

Pročitajte: Tajni beauty sastojak - Za lepotu Jelena Janković putuje čak do Persijskog zaliva

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti