Tajni beauty sastojak: Za lepotu Jelena Janković putuje čak do Persijskog zaliva

Tajni beauty sastojak: Za lepotu Jelena Janković putuje čak do Persijskog zaliva

Autor: | 02/08/2021

0

Lepota Jelene Janković traje zahvaljujući ovom tretmanu 

Teško je „uloviti“ Jelenu Janković otkako je rešila da reket, bar nakratko, zameni pelenama, ali tu i tamo joj uđemo u trag. Nedavno je uživala na Bledu, a verujemo da je i ovih toplih dana sa ćerkom i izabranikom, doktorom Brankom Baraćem, pronašla neko fino i mirno mesto za odmor.

Kao javna ličnost, jedna od naših najuspešnijih sportistkinja uvek je držala do svog zdravlja i izgleda. U tome joj pomaže i jedna doktorka iz Dubaija. Kad god se slavna teniserka nađe u arapskoj metropoli, svrati na „dozu kozmetičke renesanse“.

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije - Jelena Janković prvi put uslikana sa mužem i ćerkom

‒ Kada neko sarađuje sa vama više od pet godina, postaje vam više od pacijenta, čak više od prijatelja. Tako je i Jelena Janković, nekad svetski reket broj jedan, postala dragi član naše porodice. Kad god je u Dubaiju, svrati na skin-busting tretman kako bi kožu oslobodila stresa i pritisaka koje joj priređuju naporni treninzi i česta putovanja. Uvek sam srećna kada je vidim!

 

 

Otkrili smo, dakle, kako DžejDžej održava lepotu. A za lepotu ‒ sve. Čak i do Persijskog zaliva.

Reč je, inače, o inovativnoj, jednostavnoj i efikasnoj metodi koja poboljšava stanje kože, odmara je i podmlađuje, a pruža i sjaj-efekat iz snova

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti