Jelena Janković više ne izgleda ovako: Ošišala je dugu kosu, ali nisu svi oduševljeni

Jelena Janković više ne izgleda ovako: Ošišala je dugu kosu, ali nisu svi oduševljeni

Autor: | 09/04/2024

2

Jelena Janković dugo se nije oglašavala u medijima, a ruku na srce, nismo je ni viđali, iako je sve vreme ovde, u Beogradu. Majčinstvo je sada u prvom planu, tenis je – prošlost.

Profimedia

 

Proslavljena sportistkinja nedavno je otvorila dušu za slovenački „Dnevnik” i, između ostalog, otkrila da joj je lepo u penziji. Živi mirnim životom, a prošlo je tačno tri godine otkako je postala majka.

Pročitajte: Posle duge tišine, Jelena Janković konačno otvorila dušu - Lepo mi je u penziji, sada želim mir

Devojčica po imenu Una, koja je svet ugledala 6. aprila 2021, bez sumnje je Jelenin najdraži trofej i kruna njene ljubavi sa doktorom Brankom Baraćem.

– Ljudi su navijali za mene i osećala sam odgovornost da im kažem više. Kada sam igrala, bilo je drugačije. Sada želim mir i neću da budem u centru pažnje. Gde jedem, šta pijem i gde putujem, to su moje privatne stvari – istakla je nekadašnja teniska zvezda.

Srđan Stevanovic/Getty Images

 

A tokom boravka u Portorožu, gde je učestvovala na manifestaciji „Sport menja svet”, popularna Džej Džej pokazala je i novu frizuru.

Iako joj je konjski rep uvek bio zaštitni znak, sada se ošišala na paž i sve iznenadila. Bob frizura je prethodnih sezona u trendu, kojem očigledno ni Jelena nije odolela.

Ona je govorila i na panelu, takođe održanom tokom događaja. Prisetila se svojih velikih uspeha, a pošto je poznata kao izuzetno duhovita osoba, prisutnima je u više navrata izmamila osmeh.

Youtube Screenshot

 

Jeleninu ćerku i emotivnog partnera nismo videli u Sloveniji, ali zato joj je društvo pravila majka Snežana, koja joj je uvek bila najveća podrška.

Pročitajte: Jelena Janković uslikana posle godinu dana, sakrila se iza tamnih naočara

Sećamo se kako je nekad vatreno navijala za Jelenu i pomno pratila svaki njen pokret sa tribina.

Komentari (2)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još