Bivši dečko Jane Milić bio je ovaj poznati muzičar, ludo ga je volela: Veridba je preko noći prekinuta, a ona se ubrzo udala

Bivši dečko Jane Milić bio je ovaj poznati muzičar, ludo ga je volela: Veridba je preko noći prekinuta, a ona se ubrzo udala

Autor: | 25/11/2021

1

Bivši dečko Jane Milić bio je on 

„Pronašla sam ljubav za ceo život“, tvrdila je Jana Milić u intervjuima koje je davala, sada već davne, 2010. godine.

Lepa glumica u to vreme bila je u vezi sa frontmenom etno-grupe „Biber“ Rastkom Aksentijevićem. Romansu su počeli na snimanju filma „Srpski ožiljci“, u kome je Jana imala zapaženu ulogu, dok je Rastko bio zadužen za muziku.

Pročitajte: Jana Milić - Žao mi je što nisam imala Zorana za prijatelja u najtežem momentu u životu

Petar Đorđević

 

Prvi put su se kao par pojavili na premijeri filma „Đavolja varoš“, kada je muzički producent javno podržao svoju devojku. Jana je uzvratila pažnju tako što je ispratila koncert Rastkovog oca Pavla Aksentijevića, a zatim su viđeni i na premijeri pozorišne predstave „Sto posto Oskarov kabare“.

Promo

 

Bivši dečko Jane Milić zarobio je njeno srce kao niko do tada 

U međuvremenu su započeli zajednički život, a posle godinu i po dana zabavljanja usledila je veridba.

‒ U emotivnim odnosima ništa ne planiram, pa ni udaju, ali je Rastko prvi partner sa kojim sebe mogu da zamislim u braku ‒ govorila je Jana.

Kad, kako i zbog čega su raskinuli nije poznato.

‒ Ne pričam o privatnom životu. Jednom sam govorila o svojoj intimi i opekla sam se, tako da to više neću činiti ‒  bila je izričita Jana Milić, koja je prekinula svaki kontakt sa bivšim partnerom.

Pročitajte: Jana Milić Ilić - U mom braku sve savršeno funkcioniše

printscreen

 

Junakinja brojnih telenovela nije dugo bila sama. Za producenta Miodraga Ilića, sa kojim je dobila sina Đorđaudala se 2011. godine.

‒ Dokazano je da život nije film, niti bajka. Istina je da se među nama sve nekako brzo odvijalo, ali samim tim ostalo je dosta prostora da se kasnije kroz brak upoznamo. Zajedno smo sazrevali, susretali se sa izazovima i odolevali im. Neminovno je da su nas brojni spoljašnji faktori, kao i uloga roditelja, promenili. Sve je to uticalo na nas. Nemoguće je očekivati da ljubav izgleda kao na početku, ili kao u filmovima i knjigama, jer je zapravo neprestana borba ‒ izjavila je Jana Milić-Ilić u jednom intervjuu za „Story“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miša Ilić (@misailic)

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti