Venčanja koja su obeležila 2011. godinu u Srbiji (Foto)

Venčanja koja su obeležila 2011. godinu u Srbiji (Foto)

Autor: | 31/12/2011

0

Poslednji dan 2011. godine iskoristićemo da se podsetimo i venčanja poznatih na domaćoj javnoj sceni koja su obeležila godinu na izmaku. Bračne zavete sa svojim partnerima ove godine razmenile su voditeljke Sanja Marinković i Ana Pendić, glumice Kalina Kovačević, Jana Milić i Anđelka Stević, pevačice Lena Kovačević, Marijana Zlopaša, Ivana Jordan i Jovana Pajić.

Na "ludi kamen" ove godine stali su i košarkaši Kosta Perović i Mirko Kovač, a svoje devojke do oltara poveli su i pevač Darko Filipović i voditelj Miki Perić. Voditeljka Marija Stanisavljević i političar Srđa Popović su svoju trogodišnju vezu ovog septembra krunisali brakom i nesvakidašnjom svadbom u centru Beograda.

Maneken Saša Knežević i njegova poznata koleginca Anja Rubik romantično venčanje upriličili su na Majorki, a Snežana i Dragan Stojković Piksi bračne zavete obnovili su u Parizu. Tajno venčanje u Beogradu organizovali su teniser Ilija Bozoljac i manekenka Adrijana Basarić, dok su se u crkvi u Gornjem Milanovcu početkom septembra na večnu ljubav jedno drugom zavetovali pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti