Prve fotografije: Relja stigao po Nikoliju i ćerku, mama i beba napustile porodilište (foto)

Prve fotografije: Relja stigao po Nikoliju i ćerku, mama i beba napustile porodilište (foto)

Autor: | 20/07/2021

1

Nikolija napustila bolnicu, prve fotografije preslatke porodice 

Nikolija Jovanović i Relja Popović pre tri dana postali su po drugi put roditelji i to još jedne devojčice. Ponosni tata je sa pratiocima na „Instagramu“ podelio njihovu zajedničku fotografiju uz reči: „Postali smo mama i tata još jedne divne devojčice. Mnogo te volim i mnogo si hrabra.“

Instagram

 

S obzirom na to da se mama i beba dobro osećaju, došlo je vreme da napuste porodilište „Narodni front“ i krenu put porodičnog doma. Srećan i vidno uzbuđen, Relja je stigao pred bolnicu, a osmeh nije skidao sa svog lica. 

ATA images

Nikolija napustila bolnicu  Blista od sreće

Ponosna mama izvela je svoju devojčicu iz bolnice i tako se prvi put pojavila u javnosti otkako se saznalo da je u blagoslovenom stanju. Moramo da priznamo da, iako se porodila pre 72 sata, Nikolija izgleda prelepo. 

ATA Images

 

‒ Savršeno je protekao porođaj. Nećemo da vam otkrijemo koje ime smo joj dali. Beba je savršeno, mnogo sam srećna. Baka Vesna je najsrećnija i cela porodica je srećna. Ne plašim se ničega. Mislim da će ona i Rea biti sjajne sestre. Bitno je da se one vole i da se mi volimo ‒ rekla je Nikolija za „Kurir“. Relja je dodao:

ATA Images

 

ATA Images

 

‒ Ja sam zbunjen, prošli put sam prisustvovao, sad nisam. Bio sam malkice zabrinut, sada sam bio sprečen da prisustvujem, ali znao sam da će sve dobro da prođe. I njena sestra treba da je vidi. Biti otac po drugi put veoma je lepo. Treba da preuzmem tek tu ulogu, sve radim oko bebe. Sve sam i radio.

Pročitajte: Sve pršti od luksuza - Zavirite u morsko skrovište Nikolije i Relje u grčkoj prestonici (foto)

ATA Images

 

Baka Vesna Zmijanac i unuka Rea jedva čekaju da na pragu porodičnog doma ugledaju novog člana.

‒ Presrećna sam, dobila sam još jednu unuku! Još mama i tata nisu odabrali ime, evo pre dva sata se porodila. Sve je prošlo u najboljem redu i Nikolija i ona su dobro. Svi smo u euforiji, Rea još nije ukapirala da je dobila seku, ali kad dođe kući Nikolija sa bebom, sigurno će biti presrećna ‒ rekla je za domaće medije oduševljeno pevačica. 

ATA images

 

 

Komentari (1)

Loading
sara 10:44 21.07.2021
Odgovori

Čestitam, par za primer mnogima iz njihove branše, bez skandala i blaćenja po časopisima!!!!.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti