Lepota je u jednostavnosti: Zavirite u prelepi nemački dom Ane Ivanovića i Bastijana Švajnštajgera

Lepota je u jednostavnosti: Zavirite u prelepi nemački dom Ane Ivanovića i Bastijana Švajnštajgera

Autor: | 20/11/2021

0

Dom Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera odiše elegancijom i minimalizmom

Ana Ivanović i Bastijan Švajnšajger vlasnici su nekoliko nekretnina: od impozantne vile na Majorki i luksuznog stana na Novom Beogradu do apartmana u Minhenu i nedavno završene kuće u podnožju austrijskih Alpa. Zahvaljujući društvenim mrežama na kojima je par prilično aktivan, imamo prilike da zavirimo u neke od tih kutaka.

Pročitajte: Sve za taštu - Ana Ivanović otkrila neverovatan gest kojim je Bastijan želeo da zadivi njenu majku

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Bivša teniska zvezda je dama od stila, to je opšte poznato, pa je sa ukusom uredila svaku prostoriju. Elegancija i minimalizam dve su čarodne reči koje najjednostavnije opisuju svaki enterijer. I ona i suprug vole da vreme provode u kuhinji, reklo bi se da je ona na izvestan način njihova spa-oaza, pa su se potrudili da prostor usklade sa svojim shvatanjem hedonizma.

Pročitajte: Pre naše Ane voleo je manekenku Saru - Ovo je bivša devojka Bastijana Švajnštajgera sa kojom je proveo sedam godina

Dom Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera svetlih je tonova, kuhinjski elementi su modernih i svedenih linija, nema mnogo detalja... Savršeno mesto za uživanje u jutarnjoj kafi ili pripremanju ukusnog i zdravog obroka, za šta je Ana pravi majstor.

Pročitajte: Jednostavan život - Ana i Bastijan u izdanju u kojem ih nikada niste videli

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

S obzirom na to da imaju dvoje male dece, dnevna soba prilagođena je najmlađim članovima porodice. I ovde prednost imaju bela boja i svetlije nijanse, a igračke su dečacima na dohvat ruke.

Tu je i mali ekran, odnosno veliki, kako nam je Basti otkrio na jednoj fotografiji, dok Ana preferira svoj laptop. A kada završi obaveze i poželi da odmori misli, duh i telo, tu su udobna fotelja i dobra knjiga.

Pročitajte: Ana Ivanović o braku i porodici - Uz Bastijana sam naučila kako da se opustim

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti