Težak oblik tumora: Merima Njegomir bije najvažniju bitku života, lekari su sve učinili

Težak oblik tumora: Merima Njegomir bije najvažniju bitku života, lekari su sve učinili

Autor: | 10/11/2021

4

Merima Njegomir, kako prenose svi domaći mediji, teško je bolesna. Dugo je nije bilo u javnosti, a razlog je opaka bolest sa kojom se mesecima lavovski bori. Naime, proslavljena pevačica narodne muzike bije bitku sa teškim oblikom tumora.

- Pojedine kolege uspele su da se čuju sa Merimom i kažu da je jako bolesna. Poslednjih mesec dana pala je u krevet, klonula je i ne ustaje iz postelje. Obilaze je samo deca, donose joj namirnice i čiste joj stan, dok se najmlađa ćerka preselila kod nje, kako bi joj bila pri ruci i kako bi joj dala podršku u ovim teškim danima. Teško joj je da objašnjava kakvo joj je zdravstveno stanje, pa izbegava da sa bilo kim priča - otkriva za "Star" Merimina koleginica koja je želela da ostane anonimna.

Pročitajte: Bolna istina - Merimu Njegomir majka je napustila, a otac branio ono što je najviše volela

Promo

 

- Kako se priča, Merima je i ranije imala zdravstvenih problema koje je u tišini sama rešavala, međutim, sada se bolest vratila i baš je uznapredovala. Krajem leta krenula je na ispitivanja, išla je od lekara do lekara i svi su joj rekli isto, pa se pomirila sa sudbinom. Letos čak nije imala snage da ode u svoju kuću na Kosmaju. Iako svi koji znaju ćute, u neverici su još uvek i u šoku, niko ne želi da se oglašava jer smatraju da je to nešto lično, a i kada je bolest u pitanju, niko ne želi da se meša i daje prognoze. Mnoge starije koleginice su plakale kada su čule za Merimu i njenu tešku borbu sa kancerom, jer je svi mnogo vole - završava pevačica za pomenuti list.

Merima Njegomir potvrdila loše vesti 

Da se ne oseća dobro, Merima je potvrdila za "Pink.rs".

- Ne osećam se dobro. Ne mogu zaista da pričam, a kamoli tek o toj temi. Puna mi je kuća, tu mi je porodica, uz mene su svi - bilo je sve što je rekla novinarima. Poseban razlog što joj je porodica juče bila na okupu je i taj što je proslavila 68. rođendan. 

Pročitajte: Merima Njegomir - Neizmerno sam tužna, umro je čovek sa kojim sam bila od svoje 21. godine

Instagram

 

U krugu majmilijih, Merima je obeležila rođendan u nadi da će njeno zdravstveno stanje, uprkos prognozama, biti dobro. 

Instagram

 

 

Komentari (4)

Loading
Ana 14:31 10.11.2021
Odgovori

Draga Merkmale zelim ti od sveg srca da pobedis bolest i da prozovis jos mnogo lepih godina sa svojom lepom porodicom.🙏🙏🙏

Mila 08:55 11.11.2021
Odgovori

Ako Merima ne može, ili ne želi da priča o bolesti zašto sve novine pišu o tome? Mediji baš nemaju saosećanja, samo je bitno da objave neki senzacionalizam. Pustite ženu na miru!

Merima 20:43 14.11.2021
Odgovori

Zelim da sto prije ozdravite.Da nas jos mnogo godina usrecujete vasim lijepim glasom.

hellomagazin.rs hellomagazin