Bolna istina: Merimu Njegomir majka je napustila, a otac branio ono što je najviše volela

Bolna istina: Merimu Njegomir majka je napustila, a otac branio ono što je najviše volela

Autor: | 12/02/2021

0

Merimu Njegomir, pevačicu školovanog i kristalog čistog glasa, publika uvek dočekuje sa osmehom i zauzvrat dobija ništa manje. Ipak, pevačica u svom srcu nosi veliku bol, koja se na njenom licu ne vidi. O detinjstvu i velikim životnim lomovima, koje je Merima doživela u najranijoj mladosti, javnost malo zna, ali su neki detalji sada isplivali. 

Pročitajte: Posle 47 godina karijere - Merima Njegomir se povlači sa scene

foto ATA Images

 

Kada je pevačica imala četrnaest godina, roditelji su joj se razveli. Njena majka je napustila porodični dom sa Meriminom sestrom koja je tada imala pet godina, dok su Merima i njen mlađi brat ostali sa ocem. I dok je odrastala bez majke, Merimu Njegomir zadesila je još jedan velika muka.

Naime, iako je još tada imala prelep glas, njen otac joj je branio da se bavi pevanjem. Nagovorio ju je da što pre upiše zanat kako bi se što pre zaposlila, jer on više nije mogao sa ih izdržava. Uprkos svemu tome, Merima je znala da je pesma njen život. 

 

 

Merimu Njegomir muzika je vodila kroz život

Kada je imala osamnaest godina Merma je izašla je sa prijateljima u jedan restoran na muziku. Čoveku iz orkestra je u šali rekla da peva mnogo bolje od njihovog pevača, a onda su joj ponudili da baš ona zapeva umesto njega, što je i prihvatila. Bio je to njen prvi nastup pred publikom, piše "Blic".

Dva meseca posle, muž i žena koji su vodili ovaj orkestar, kontaktirali su Merimu i došli kod nje kući da razgovaraju sa njenim ocem. Rekli su mu da ima vrlo talentovanu kćerku i pitali da li bi ona mogla sa njima da nastupa. Njen otac se naljutio i to nije dozvolio.

Pročitajte: Merima Njegomir - Neizmerno sam tužna, umro je čovek sa kojim sam bila od svoje 21. godine

 

 

Uprkos tvrdnjama oca da će osramotiti porodicu, nekoliko dana posle, Merima je nazvala ovaj bračni par i prihvatila ponudu. Nastupi su se nizali, publika ju je zavolela, a ona se zbog ove odluke nikada nije pokajala.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti