Sada je sreća još veća: Katarina Vučetić za HELLO! otkriva najlepše porodične vesti (foto)

Sada je sreća još veća: Katarina Vučetić za HELLO! otkriva najlepše porodične vesti (foto)

Autor: | 07/11/2021

0

Sin Katarine Vučetić sedmomesečni Vukman krstio se  u „Hramu svetog Save“

 

Katarina Vučetić, nekadašnja manekenka, koju smo svojevremeno bolje upoznali zahvaljujući učešću u “Survivoru“, pre sedam meseci postala je mama. Pred kraj trudnoće stavila je tačku na sve aktivnosti i u potpunosti se posvetila sinu Vukmanu. Budući da joj vera mnogo znači, od dana kada je dečak došao na svet razmišljala je o njegovom krštenju, koje je obavljeno u kripti „Hrama svetog Save“. Za razliku od većine roditelja koji decu krste kada napune godinu dana, Katarina je želela da se ta dva događaja razdvoje, kako rođendansko slavlje ne bi zasenilo ovo drugo.

‒ Želela sam da krštenje bude intiman čin koji će obaviti moj duhovnik, i tako je bilo. Vukman je bio divan, nije plakao, ali mene to nije začudilo jer ima fantastičnu narav. Posle smo otišli na ručak, koji smo organizovali za kumove i članove porodica. Bilo je lepo što smo, posle dugo vremena, svi bili na okupu – mama, sestra, brat. Posebno sam bila srećna što se mama oporavila posle korone.

Pročitajte: Sin Katarine Vučetić je kao med, ekskluzivne fotografije tek rođenog dečaka - Vukmanov tata vratio mi je veru u ljubav

Hello!

 

Kada smo je pitali da li je rečenica „sve je dobro i samo tako može da bude“, koju često ponavlja na društvenim mrežama, neka vrsta samoohrabrenja ili razmišlja da postane lajfkouč, odgovorila je:

‒ Verujem u te reči, a činjenica je i da sam osposobljena za geštalt koučing. To je moja velika ljubav. Zaista mislim da se s ružnim događajima ili lošim periodima suočavamo zato što treba da nas ojačaju ili da nam budu lekcije. Poenta je da u svemu što nam se dešava vidimo nešto dobro. I suze su dobre... Kao što kiša pere grad, tako suze čiste našu dušu. S mišlju „sve je dobro i samo dobro može da bude“ počinjem svaki dan.....

Ceo tekst i prelepe fotografije sa kršenja sina Katarine Vučetić pronađite u novom broju magazina HELLO! koji je u prodaji od 5. novembra!

Hello!

 

 

Komentari (0)

Loading
HELLO! hellomagazin

Slične Vesti