Decenije ljubavi i velika tragedija koja ih je još više zbližila: Žika Todorović posle dužeg vremena sa suprugom Anom izašao u javnost

Decenije ljubavi i velika tragedija koja ih je još više zbližila: Žika Todorović posle dužeg vremena sa suprugom Anom izašao u javnost

Autor: | 03/11/2021

1

Supruga Žike Todorovića ne pojavljuje se često u javnosti

Ljubavna priča Srđana ‒ Žike Todorovića i njegove supruge Ane Jovićević počela je pre više od dve decenije, a tragedija koja ih je zadesila pre četiri godine, kada su ostali bez sina jedinca Dejana, koji je umro u snu, još više je učvrstila njihov odnos.

Zajednički dolazak na premijeru filma „Južni vetar 2 – Ubrzanje“ bila je retka prilika da se bračni par nađe pred objektivom fotoreportera.

Pročitajte: Žika Todorović žali što nije slušao oca - Uvek igram barabe

Boško Karanović

 

Žika i Ana, u to vreme studentkinja Filološkog fakulteta, upoznali su se 1998. godine na Adi Bojani. Iako je do tada važio za zavodnika, poznati glumac od prvog dana znao je da je u Ani pronašao srodnu dušu i da sa njom želi ozbiljnu vezu.  

Venčali su se 2004. godine u njenoj porodičnoj kući na Cetinju, a Crna Gora im je postala baza u kojoj svake godine provode veći deo leta, u malom ribarskom mestu Bigovo, koje je svojevremeno „otkrio“ Žikin otac, proslavljeni glumac Bora Todorović.

Pročitajte: On je đavo kojeg svi vole - 10 najzanimljivijih činjenica o Žiki Todoroviću

Ata Images

 

Po svemu sudeći Ana se prethodne dve decenije uspešno nosila sa suprugovom popularnošću, ali se svesno potrudila da ostane u njegovoj senci, pa se retko pojavljuje u javnosti.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti