U ovakvoj haljini bi se malo koja žena udala: Pogledajte jedinu fotografiju sa venčanja Ane i Žike Todorovića

U ovakvoj haljini bi se malo koja žena udala: Pogledajte jedinu fotografiju sa venčanja Ane i Žike Todorovića

Autor: | 02/04/2024

0

Venčanje Žike Todorovića bilo je drugačije

Srđan Žika Todorović jedan je od naših najboljih i najpopularnijih glumaca, a svojevremeno je važio i za velikog šmekera i zavodnika. Večiti je zaljubljenik u rokenrol, pa je u skladu s tim proveo i dobar deo života, ali se smirio pored lepe Ane, kojoj je pre dve decenije izgovorio i sudbonosno „da”.

Amir Hamzagić/ATA Images

 

Šarmantni Žika, koji potiče iz ugledne glumačke porodice, upoznao je ženu svog života 1998. godine na Adi Bojani. Ana Jovićević tada je studirala Filološki fakultet. Ubrzo su počeli da se zabavljaju, a 2004. zakleli su se na večnu ljubav, i to na jednom posebnom mestu - u njenoj porodičnoj kući na Cetinju.

Pročitajte: I ona je glumica - Gledali ste je u brojnim filmovima, a niste znali da je sestra Žike Todorovića

Venčanje Žike Todorovića bilo je zaista drugačije. Mala, intimna ceremonija, u prisustvu odabranih. Ni restoran, ni crkva, ni obala sa zalaskom sunca, već – kuća.

Instagram @srdjan.zika.todorovic

 

Anina venčanica bila je skromna, a i Žikin stajling bio je specijalan.

Umesto klasičnog odela opredelio se za ležerniju varijantu, pa ga tako na jedinoj fotografiji koja je isplivala u javnost vidimo u šarenoj košulji, ali – nasmejanog i veselog dok „udara” potpis na venčani list.

Privatna Arhiva

 

Supruga proslavljenog glumca ne voli da se eksponira i retko ih viđamo zajedno u javnosti. Podršku mu pruža iz senke, a oni koji ih dobro poznaju kažu da je njihov brak oličenje ljubavi i harmonije.

Pročitajte: Moja voljena mama... Žika Todorović preplavljen uspomenama, bila je vanvremenska lepotica

Nažalost, sreću je prekinula velika tragedija, najveća koju roditelji mogu da dožive. Pre šest godina izgubili su sina Dejana, koji je preminuo u snu. Bol je neizmerna, i večna, ali supružnici nekako uspevaju da pronađu utehu jedno u drugom, u velikoj ljubavi i razumevanju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images