On je đavo kojeg svi vole: 10 najzanimljivijih činjenica o Žiki Todoroviću

On je đavo kojeg svi vole: 10 najzanimljivijih činjenica o Žiki Todoroviću

Autor: | 29/03/2017

0

Mnogi ga pamte po velikim ulogama koje su obeležile njegovu karijeru, no popularni glumac je retko govorio o sebi. Budući da je kao sin sada već glumačke legende Bore Todorovića od detinjstva bio pod budnim okom javnosti, Srđan Žika Todorović je od detinjstva uspevao da sakrije svoju intimu. Ipak, njegov život je veoma zanimljiv.

1. Prvi put se pojavio na velikom platnu sa samo 3 godine u popularnom filmu "Ima ljubavi, nema ljubavi"

 

2. Gluma ga nije zanimala u mladosti, a Fakultet dramskih umetnosti je upisao kako bi dobio odsustvo u vojsci.

3. Kao mladić ljubav je gajio prema rokenrolu, te je tri godine sa prekidima svirao bubnjeve u poznatom bendu Ekatarina Velika, no Bora Todorović ga je odvukao sa ovog puta.

 

4. Popularni nadimak Žika poneo je u prvom razredu osnovne škole i to po vicu. Kako sam tvrdi, viceve tad nisu pričali, nego glumili. Poznati glumac je očigledno već tada pokazao veliki talenat, te se ovaj nadimak zadržao do danas.

5. Samo nekoliko dana nakon što je upoznao Anu Jovićević, svoju suprugu, Srđan je izjavio da je siguran da je pronašao ženu svog života.

6. Od detinjstva svoja leta provodi u ribarskom naselju Bigovo u Crnoj Gori gde je još kao mali uživao sa svojim ocem, a ovu tradiciju nastavio je i sa svojim sinom Dejanom.

 

7. Odbio je ulogu u filmu Lepa sela, lepo gore, te smo umesto njega na filmskom platnu imali prilike da vidimo Milorada Mandića Mandu.

8. Pre tri godine je postao otac, a iako ne voli da medijski eksponira svoje dete, Srđan je priznao da je očinstvo velika obaveza i prekretnica u njegovom životu.

9. Maleni Dejan, sin Žike Todorovića, još uvek nije imao prilike da svog oca vidi na malim ekranima.

10. Mnogima je poznat po ulozi Đavola u filmu Mi nismo Anđeli, a Srđan je priznao da je to jedna od retkih uloga kojoj se rado vraćao i da i dalje ne menja kanal kada vidi svoje lice na TV-u.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images