Oduševila u Crnoj svadbi! Jelena Đokić: Sve sam učinila da sujeverje sasečem u korenu

Oduševila u Crnoj svadbi! Jelena Đokić: Sve sam učinila da sujeverje sasečem u korenu

Autor: | 17/11/2021

0

Glumica Jelena Đokić pažljivo bira uloge koje će igrati, pa nismo često u prilici da je vidimo na malim ekranima. Serija „Crna svadba“ predstavila ju je u novom izdanju; kao samouverenu, mističnu i zavodljivu ženu koja tačno zna šta hoće.

To je, donekle, presudilo da prihvati ulogu Nataše, koja se do poslednje epizode drastično menja.

Pročitajte: Devojčica koja je očarala Srbiju u Crnoj svadbi - Magična Anastasija Đurović čudo od deteta

FireFly promo

 

‒ Reč je o ženi koja se izborila za svoje pozicije u životu, priznata je i tražena u poslu, ostvarila se kao majka. „Mužjaka“ je sklonila jer je tako htela, mada je nastavila da sa njim održava neki poluseksi odnos, opet jer je ona tako htela. Nataša naizgled sve konce drži u svojim rukama. Ipak, već od druge epizode kreće sunovrat i brisanje svih njenih štikli na kojima je naizgled stameno stajala, kao neka špicasta karijatida. Polako počinje da se topi kao voštana figura, sve dok na kraju ne postane kapljica vode.

Jelena Đokić - Saksija koja je puna ljutnje, gneva, ljubomore i zavisti pogodno je tlo da svašta izraste

Glumce prati glas da su skloni sujeverju, što je jedna od tema koje se „provlače“ kroz seriju „Crna svadba“. Jelena Đokić iskreno priznaje da je učinila sve da sujeverje „saseče u korenu“.

‒ Radila sam na tome da nemam baš ništa od čega bih bila zavisna. Kod mene ne postoji „ovo moram uraditi pre nego što izađem na scenu“. Istina, imam neki običaj, mada ne mogu da kažem da je to sujeverje. Kada se desi nešto ružno, šta god to bilo, kažem: „Sve zlo s tim

Pročitajte: 20 godina razlike nije ih pokolebalo u potrazi za srećom - Ljubavna priča Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić je neverovatna

FireFly promo

 

Lepa umetnica, koja je u braku sa kolegom Svetozarom Cvetkovićem, sa kojim ima ćerku i sina, nadovezujući se na tok priče koju prati serija otkrila je i svoj stav na temu „da li su neprijatelji u nama“.

‒ Svi se manje-više uspešno borimo sa raznoraznim demonima u sebi. Ja ih zovem – beštije i smatram velikim uspehom kad uspem da ih ugušim. Saksija koja je puna ljutnje, gneva, ljubomore i zavisti pogodno je tlo da svašta izraste. Neizmerna je lepota kad čovek uspe da uguši ta osećanja.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti