Kada se udruže dve imperije: Tajanstvena ljubavna priča Ivane Mišković i Gorana Karića intrigira preko dve decenije

Kada se udruže dve imperije: Tajanstvena ljubavna priča Ivane Mišković i Gorana Karića intrigira preko dve decenije

Autor: | 26/10/2021

0

Ivana i Goran Karić žive pravu bajku

„Srećan rođendan, srce moje“, napisala je Ivana Mišković uz fotografiju na kojoj je sa suprugom Goranom Karićem. Identičnu poruku objavila je i prošlog 25. oktobra. Fotografije na kojima su ona i Goran sami na njenom profilu uglavnom vidimo samo kada neko od njih dvoje slavi rođendan. Najčešće su u društvu prijatelja, ponekad i dece.

Pročitajte: Najveće bogatstvo - Ivana Mišković ponosno pokazala sina i ćerku, svi se slažu da je Mia ista mama (foto)

Za razliku od Ivane, Goranu Kariću za zajedničke fotografije nije potreban povod, već trenutak inspiracije. U maniru muškarca sigurnog u sebe nema problem ni da supruzi izjavi ljubav preko društvenih mreža, pa na njegovom profilu možemo da pročitamo: „Moja jedna i jedina, moja ljubav!“

Ivana i Goran Karić - gala venčanje od šeststo zvanica

Međutim, nigde nećete pronaći podatak kako su se Ivana i Goran upoznali, čime su jedno drugo osvojili, kada su postali sigurni da su napravili pravi izbor... Na naslovnoj strani selebriti-magazina su kao par bili samo jednom pre više od 15 godina. Zbog toga što su od početka želeli (i uspevali) da njihova ljubavna priča ne dospe u javnost, danas znamo kakvu jahtu su imali 2010. i gde su tada letovali, ali ne i kako su, recimo, reagovale njihove porodice kada su im saopštili u koga su se zaljubili.

Pročitajte: Rođena Mišković, udata Karić - Zavirite u misteriozni život jedne od najbogatijih Srpkinja (FOTO)

O Ivaninoj i Goranovoj svadbi 1999. godine pisalo se kao o „integraciji dve imperije“, a oni kojima je u to vreme u sećanju bila serija „Dinastija“, poredili su ih sa Karingtonovima i Kolbijevima. Vernici su akcenat stavljali na činjenicu da su se ćerka i sin vlasnika najvećih privatnih kompanija u Srbiji venčali na „Veliku Gospojinu“, tačno u podne, u „Crkvi svetog Marka“ na Tašmajdanu. Magazini su tada pisali o šeststo zvanica i glamuru koji je tog dana ispunio „Interkontinental“, gde je organizovana proslava.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti