Najveće bogatstvo: Ivana Mišković ponosno pokazala sina i ćerku, svi se slažu da je Mia ista mama (foto)

Najveće bogatstvo: Ivana Mišković ponosno pokazala sina i ćerku, svi se slažu da je Mia ista mama (foto)

Autor: | 11/10/2021

0

Deca Ivane Mišković i Gorana Karića ne vole da se eksponiraju

Iako njena porodica spada u jednu od najpoznatijih i najuspešnijih u Srbiji, Ivana Mišković oduvek je nastojala i uspevala da uspostavi balans kad je reč o prisutnosti u medijima. Godine 1999. saznali smo da se udala za Gorana Karića, kasnije da je postala majka, znamo i sa kim se druži, gde odlazi na putovanja... Međutim, kada je reč o detaljima koji otkrivaju kako izgleda njen porodični život, Ivana je vrlo suzdržana. Pre petnaest godina izjavila je:

‒ Nismo od onih ljudi koji javno govore o svojim osećanjima, odnosima i privatnom životu. Mi znamo kako nam je i koliko smo srećni i to je dovoljno. Ne treba javno o tome da pričamo.

Pročitajte: Naslednica moćne Ivane Mišković Karić izrasla u pravu lepoticu (FOTO)

Toga se i danas drži, kao i njen suprug Goran i njihova deca.

Zato, kad jedna od najuspešnijih žena u Srbiji objavi ovakvu fotografiju, mnogi od nas pomisle – ko bi rekao da su Maksimilijan i Mia već toliki. Takav utisak imamo zato što ih ne viđamo u medijima, a i na društvenim mrežama su minimalno prisutni. Međutim, Maksimilijan će 22. oktobra proslaviti dvadeset prvi rođendan, a Mia, za koju često govore da jako liči na majku, mlađa je četiri godine.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin