Mlada, lepa i pametna: Ćerka Ivane Mišković i Gorana Karića završila prestižnu školu u Londonu FOTO

Mlada, lepa i pametna: Ćerka Ivane Mišković i Gorana Karića završila prestižnu školu u Londonu FOTO

Autor: | 18/07/2023

0

Ćerka Ivane Mišković i Gorana Karića završila prestižnu školu u Londonu

Ivana Mišković i Goran Karić, naslednici dve najbogatije dinastije u svetu srpskog biznisa, u srećnom su braku više od dve decenije. Zaljubljeni kao prvog dana, uspešni i ostvareni na svakom polju, imaju dvoje dece, sina Maksimilijana i ćerku Miu.

Instagram

 

Ne viđamo ih u javnosti, ne eksponiraju se i vredno rade na sebi. Oboje su pohađali prestižne škole u inostranstvu. Ivana i Goran vaspitali su ih sa puno ljubavi i izveli na pravi put, a svi koji ih poznaju kažu da su zaista fini i kulturni mladi ljudi.

Pročitajte: Ovako žive milioneri - Zavirite u luksuznu letnju rezidenciju Ivane Mišković Karić u Crnoj Gori FOTO

Mia je, reklo bi se, slika i prilika svoje mame. Kada je prošle jeseni slavila punoletstvo, na fotografijama objavljenim na društvenim mrežama videli smo da je plavuša, baš kao Ivana. Tada su joj priredili glamuroznu žurku u jednom beogradskom hotelu.

Instagram

 

No, Mia je nedavno postala brineta. To je otkrio tata, koji se na Instagramu pohvalio da je završila vrlo uglednu srednju školu, Southbank International School u Londonu.

Instagram

 

„Ljubav naša“, napisao je Goran uz fotografije na kojima vidimo Miu samu u diplomskoj uniformi, ali i u društvu porodice. Svi nasmejani, srećni i ponosni, s punim pravom.

Čestitke su se nizale, a jedna poruka glasi: „Bravo! Lepo i pametno dete, na mamu i tatu“.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti