Petar Strugar: Voditelj šoua "Tvoje lice zvuči poznato" stao na ludi kamen

Petar Strugar: Voditelj šoua "Tvoje lice zvuči poznato" stao na ludi kamen

Autor: | 03/12/2013

0


U strogoj tajnosti zvezda filma "Montevideo, bog te video" i popularnog šoua na TV Prva zakleo se na večnu ljubav dugogodišnjoj devojci, glumici Ivani Nikolić.
Glumac i voditelj emisije "Tvoje lice zvuči poznato" oženio se u nedelju koleginicom Ivanom, s kojom je bio dve godine u vezi, saznaju Naše novine. Njih dvoje su se na večnu ljubav zakleli u krugu najuže porodice i prijatelja, a svadbena ceremonija upriličena je u restoranu "Unca fibre" na Zemunskom keju. Izvor blizak novopečenim mladencima do detalja prenosi kako je izgledao njihov najsrećniji dan u životu.
- Petar ne voli medijsku pažnju, osim kada je vezana za njegov posao, i zbog toga je rešio da svadbenu ceremoniju organizuje tako da niko od medija i ne posumnja da staje na ludi kamen. Poslednjih meseci njih dvoje su detaljno isplanirali venčanje i sve je ispalo onako kako su zamislili. Mlada nije želela klasičnu venčanicu, već je obukla belu kratku haljinu, dok je Petar nosio svečano crno odelo. Nakon što su sklopili građanski brak pred matičarem, usledilo je veselje - priča dobro obavešten izvor i nastavlja:
- Svadba je bila urbana i moderna, a mladenci su bili toliko srećni i zaljubljeni da se nijednog trenutka nisu razdvajali jedno od drugog. Ivana se u jednom trenutku latila mikrofona i suprugu otpevala njihovu omiljenu pesmu. Interesantno da niko od učesnika šoua "Tvoje lice zvuči poznato" nije prisustvovao venčanju - tvrdi izvor koji kaže da će supružnici na medeni mesec otputovati tek nakon završetka projekta na televiziji Prva, u kom je Strugar domaćin.

Podsećanja radi, Petar je popularnost stekao tumačeći lik Blagoja Moče Marjanovića u filmu "Montevideo, bog te video" Dragana Bjelogrlića. Pored toga, pojavljuje se i u seriji "Budva na pjenu od mora".

Ivanu Nikolić publika ima prilike da vidi u pet predstava koje su trenutno na repertoaru Beogradskog dramskog pozorišta, i to u komadima "Sve o mojoj majci", "Sviraj to ponovo, Sem", "Zečja jama", "Harold i Mod" i "Drekavac". Nikolićeva je rodom iz Šapca i potiče iz lekarske porodice, a Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu završila je 2006. godine.

strugar svadba

strugar svadba.jpg3

strugar svadba.jpg7

strugar svadba.jpg2

strugar svadba.jpg5
Izvor i foto: Naše novine

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti