Rođendan Marijane Mateus proslavljen gala žurkom, kreatorka napunila 50 i izgleda savršeno (foto)

Rođendan Marijane Mateus proslavljen gala žurkom, kreatorka napunila 50 i izgleda savršeno (foto)

Autor: | 29/09/2021

3

Rođendan Marijane Mateus slavio se u Budimpeši

Jubilarni, pedeseti rođendan, Marijana Mateus proslavila je kako i dolikuje tako važnom danu - u društvu najbližih i uz božanstvenu belu tortu na pet spratova, ukrašenu ružama. Slavljenica je za rođendansku žurku obukla usku belu haljinu, u kojoj je njena perfetkna linija došla do punog izražaja. Ipak, u prvom planu bio je, kao i uvek, širok osmeh koji je odavno postao njen zaštitni znak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

Marijana Mateus, složiće se mnogi, iz godine u godinu izgleda sve bolje i mlađe, a pri pogledu na fotografije koje svakodnevno objavljuje na “Instagramu” teško je i pretpostaviti da ima 50 godina, još manje da je majka troje odrasle dece.

"Zahvalna sam na ljubavi koju sam dobila, ulepšali ste mi dan,” poručila je Marijana pratiocima na društvenim mrežama, koji su joj uputili brojne rođendanske čestitke sa najlepšim željama.

Pročitajte: On je poseban muškarac u životu Marijane Mateus - Advokat je i ne voli da se eksponira (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

Iako poslednjih godina živi u Londonu, rođendan je proslavila u Budimpešti, za koju je vežu brojne uspomene. Nakon razvoda od Miodraga Kostića, 1999. godine, Marijana se sa decom - Dajanom, Aleksandrom i Anđelom preselila u mađarsku prstonicu koja joj je postala drugi dom.

U tom gradu je neko vreme živela i sa drugim suprugom, čuvenim fudbalerom Lotarom Mateusom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

Dizajnerka, pisac, preduzetnica, poslovna žena... Ovo su samo neke od odrednica iz bogate biografije Marijane Mateus, koja je rođena kao Marijana Čolić, 27. septembra 1971, godine u Vrbasu. Kao zanimljiv podatak sa njene Vikipedija stranice izdvaja se da tečno govori pet jezika: srpski, engleski, nemački, italijanski i mađarski.

 

Komentari (3)

Loading
Jasmina 08:51 01.10.2021
Odgovori

Zasluzila je ovako sada da proslavlja. Pa nije joj zivot bio uopste lak. Trebalo je izdrzati sve te brakove i muskarce, izlaske, putovanja, nije to bas tako lako i lepo uvek ali je bar to dobro naplatila na kraju. Svaka cast!

Dana 10:55 01.10.2021
Odgovori

Ne lici na sebe uopste, upropastila se preteranim botoksom, nema grimasu, zaledjen osmeh. Ne priznaje godine. Steta.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti