Selin Dion otkazala sve koncerte, oglasila se PR služba: Pop diva ne može da se kreće

Selin Dion otkazala sve koncerte, oglasila se PR služba: Pop diva ne može da se kreće

Autor: | 21/10/2021

0

Zdravlje Selin Dion ozbiljno je narušeno

Selin Dion radovala se ponovnim nastupima u Las Vegasu, ali ove godine definitivno nema sreće. Osam meseci priprema palo je u vodu jer velika muzička zvezda ima probleme sa zdravljem, tako da će novi šou u gradu kocke, u spektakularnom kompleksu „World Theatre“, morati da sačeka, a već ranije je odložila nastavak svetske turneje „Courage“ zbog pandemije.

Prvi koncert u Las Vegasu bio je zakazan za 5. novembar. Njime je trebalo da svečano otvori rizort kakav do sada nije viđen na američkom kontinentu, a potom da u januaru i februaru na istom mestu nastavi nastupe u dvorani specijalno napravljenoj za njen šou.

 

Pročitajte: Glamurozni povratak u „grad greha” - Selin Dion u očaravajućoj haljini koju ćete želeti da vidite (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

 

 

 
 

‒ Srce mi je slomljeno, veoma sam tužna što posle svih onih priprema nećemo moći da održimo koncerte. Žao mi je ako sam izneverila ljude koji stoje iza celog projekta, a posebno što moram da razočaram svoje fanove. Znam da su mnogi pomerili planove kako bi došli da me vide i uživaju u muzici. Ali, sada moram da se fokusiram na svoje zdravlje i da se sa ovim nepredviđenim problemom izborim što je pre moguće – saopštila je pop diva preko društvenih mreža.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Pošto su se obožavaoci širom sveta zabrinuli za njeno stanje, morao je da reaguje i PR tim. Ubrzo je stiglo objašnjenje: Selin u poslednje vreme pati od mišićnih kontrakcija, zbog kojih ne može normalno i sigurno da se kreće po sceni. No, budući da je u rukama renomiranih stručnjaka, verujemo da će se brzo oporaviti i vratiti onome što najviše voli ‒ koncertima.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti