Leka nema: Selin Dion konačno uslikana, pogledajte šta joj je teška bolest učinila

Leka nema: Selin Dion konačno uslikana, pogledajte šta joj je teška bolest učinila

Autor: | 13/03/2024

0

Selin Dion iznenadila je svet kada se nedavno pojavila na dodeli "Gremija". No, bilo je to lepo iznenađenje. Svi su se obradovali kada je slavna pevačica izašla na scenu, doduše ne da peva, već da preda nagradu.

Kevin Winter/Getty Images

 

Otkako joj je dijagnostifikovan sindrom ukočene osobe, neurološka bolest i redak poremećaj za koji lek ne postoji, kanadska muzička diva potpuno se povukla iz javnosti.

Pročitajte: Bolest Selin Dion učinila je svoje - Pevačica se pojavila na dodeli Gremija i rasplakala svet

Obožavaoci su se rastužili kada su shvatili da velike svetske turneje, koju je dva puta odlagala, definitivno neće biti.

Elder Ordonez/Profimedia

 
 

Pošto se Selin nije pojavljivala, niti su iz njenog doma dopirale bilo kakve nove informacije, u nekom trenutku internetom i svetom se proneo glas da je umrla.

Međutim, početkom godine sa sinovima je prisustvovala hokejaškoj utakmici, a ubrzo posle toga videli smo je i na ceremoniji dodele prestižnih nagrada.

Sada su je paparaci uhvatili u Njujorku dok je ulazila u automobil.

Elder Ordonez/Profimedia

 
 

Izgledala je prilično dobro za nekoga ko se bori sa tako ozbiljnim zdravstvenim problemom.

Selin je bila dobro raspoložena, a kada je ugledala fotografa, nasmejala se i podigla palac, kao da želi da kaže da je sve okej.

Koliko se može zaključiti sa slika, normalno se kreće i dosta dobro izgleda.

Elder Ordonez/Profimedia

 

Budući da ne živi u Njujorku, već boravi između rodnog Montreala i Las Vegasa, fanovi su se s pravom zapitali da li se velika zvezda polako vraća poslu. Možda je skoknula do muzičkog studija da snimi novu pesmu, možda je išla na terapiju, a možda je uživala i u svom omiljenom hobiju, šopingu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Elder Ordonez/Profimedia

Slične Vesti

Najnovije vesti