Društvene mreže bruje o smrti Selin Dion, oglasila se sestra kanadske dive FOTO

Društvene mreže bruje o smrti Selin Dion, oglasila se sestra kanadske dive FOTO

Autor: | 31/07/2023

0

Selin Dion već duže vreme zabrinjava svet. Više puta odlagala je turneju „Courage‟, prvo zbog pandemije, potom i zbog zdravstvenih problema, da bi u maju definitivno otkazala sve koncerte. Novih nastupa do daljeg neće biti, ali smo je ipak videli u kameo-ulozi u romantičnom filmu „Love Again‟.

Ethan Miller/Getty Images

 

Juče se, međutim, pronela vest da je Selin Dion umrla. TikTok i Tviter vrveli su od „breaking newsa‟ u vezi sa slavnom kanadskom pevačicom, koja se dugo već suočava sa retkim oboljenjem poznatim kao sindrom ukočene osobe. Lek za stanje koje ljude pretvara u žive statue ne postoji i mogu da ga olakšaju samo redovne terapije. Iako grčevi utiču na svaki aspekt njenog života, samim tim i na posao, Selin se ne predaje, a poverenje je poklonila timu vrhunskih lekara.

Pročitajte: Zdravlje Selin Dion kritično, pop diva se oglasila vanrednim saopštenjem

Međutim, s vremena na vreme internetom prokrstare fotografije na kojima je sablasno mršava, uz pitanje da li je uopšte živa. Bilo je bezbroj neproverenih informacija da je „kritično‟ i sličnih, ali proteklog vikenda pomenute platforme su se usijale zbog vesti koja je, srećom, ipak bila lažna.

TikTok printscreen

 

Iz doma Selin Dion nema novih informacija, a poslednja objava na Instagramu, krajem juna, bila je vezana za muziku iz filma i najavu letnjeg odmora. Nedavno je njena sestra Klodet za jedan list iz Montreala pružila nešto detaljniji uvid u situaciju. Otkrila je da se muzička diva leči u Denveru i da dobro podnosi terapije, a veruje da će se brzo vratiti onome što najviše voli – živim nastupima i novim druženjima sa publikom.

Instagram

 
 

Jedna od najpopularnijih pevačica svih vremena hrabro podnosi udarce koje joj život poslednjih godina nemilosrdno servira. Izgubila je voljenog supruga Renea Anželila, starijeg brata, majku, bori se sa teškom bolešću, ali ne posustaje i ne odustaje.

Getty Images

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Kevin Winter/Getty Images

Slične Vesti