Da ga sretnete na ulici odmah biste pogodili ko mu je majka: Ovo je Stefan, sin Seke Sablić (foto)

Da ga sretnete na ulici odmah biste pogodili ko mu je majka: Ovo je Stefan, sin Seke Sablić (foto)

Autor: | 07/10/2021

0

Sin Seke Sablić dar za umetnost nasledio je od majke

Seka Sablić ima moć da nam bez ijedne izgovorene reči vrati osmeh na lice. Retko priča o privatnom životu, ali uvek s ponosom govori o sinu Stefanu. Sličnost je toliko očigledna da biste pogodili ko mu je majka čak i ako to ne znate. Od slavne glumice nasledio je i dar za umetnost.

Pročitajte: Sve emocije u jednom snimku - Seka Sablić plače u zagrljaju Tome Zdravkovića (video)

Facebook

 

Stefan ima 45 godina i ugledan je pozorišni reditelj. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesora Egona Savina, a postdiplomske studije nastavio na univerzitetu u Tel Avivu.

Iza njega je niz uspešnih predstava koje su igrane na različitim scenama, od Narodnog pozorišta i Beogradskog dramskog, Ateljea 212, Bitefa, Zvezdara-teatra, do pozornica širom zemlje. U nekima je igrala i njegova mama. Radio je u laboratoriji za reditelje u „Linkoln-centru“ u Njujorku, a na internetu možete videti i njegove fotografije sa tradicionalnim jevrejskim žičanim instrumentom koji se zove oud.

Facebook

 

Sin Seke Sablić ponosan roditelj dečaka Leona 

U javnosti ga ne viđamo često, potpuno je posvećen porodici i sinu Leonu. Jedna od omiljenih srpskih glumica više puta je istakla da joj je unuk najveća radost, a u nedavnom intervjuu rekla je da je on „njen serotonin“ u ovom neizvesnom korona vremenu.

‒ Mnogo volim unuka, videćemo da li će naslediti glumački dar od mene. Šarmantan je i veoma duhovit. Kada ga pitaju da li ćeš biti talentovan na baku, odgovori: „Ne, biću valentolog“ ‒ našalila se Seka.

Pročitajte: Seka Sablić revoltirana mlađom populacijom - Treba im pomoći da progledaju

Dušan Petrović

 

Sa velikom ljubavlju i ponosom govori i o sinu:

‒ Ja sam veliki profesionalac i mislim da Stefan ide istim putem. Veoma je ozbiljan, verujem da će postati odličan zanatlija. Trudim se da se ne mešam, mada ga možda potajno špijuniram i kontrolišem. (smeh) Ali i on ima mnogo poverenja u mene, pa se ne ljuti ako sam ponekad malo agresivna i dosadna. Sasluša sve šta kažem, a odluke su na njemu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti