Da ga sretnete na ulici, odmah biste pogodili ko mu je majka: Ovo je Stefan, sin Seke Sablić

Da ga sretnete na ulici, odmah biste pogodili ko mu je majka: Ovo je Stefan, sin Seke Sablić

Autor: | 09/10/2023

0

Sin Seke Sablić preslikan majka

Seka Sablić retko priča o privatnom životu, ali uvek s ponosom govori o sinu Stefanu. Sličnost je toliko očigledna da biste pogodili ko mu je majka čak i ako to ne znate. Od slavne glumice nasledio je i dar za umetnost.

Neboja Babić

 

Stefan ima 47 godina i ugledni je pozorišni reditelj. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesora Egona Savina, a postdiplomske studije nastavio na univerzitetu u Tel Avivu.

Iza njega je niz uspešnih predstava koje su igrane na različitim scenama, od Narodnog pozorišta i Beogradskog dramskog, Ateljea 212, Bitefa, Zvezdara teatra, do pozornica širom zemlje. U nekima je igrala i njegova mama.

Pročitajte: Njega je volela Seka Sablić - Gledate ga u Porodičnom blagu, a ne znate da je bio velika ljubav omiljene glumice

Radio je u laboratoriji za reditelje u Linkoln-centru u Njujorku, a na internetu možete videti i njegove fotografije sa tradicionalnim jevrejskim žičanim instrumentom koji se zove oud.

Facebook

 

Sina Seke Sablić u javnosti ne viđamo često, potpuno je posvećen porodici i sinu Leonu. Jedna od omiljenih srpskih glumica više puta je istakla da joj je unuk najveća radost, a u nedavnom intervjuu rekla je da je on „njen serotonin” u ovom neizvesnom vremenu.

‒ Mnogo volim unuka, videćemo da li će naslediti glumački dar od mene. Šarmantan je i veoma duhovit. Kada ga pitaju da li ćeš biti talentovan na baku, odgovori: „Ne, biću valentolog” ‒ našalila se Seka.

Boško Karanović

 

Sa velikom ljubavlju i ponosom Seka govori i o sinu:

‒ Ja sam veliki profesionalac i mislim da Stefan ide istim putem. Veoma je ozbiljan, verujem da će postati odličan zanatlija. Trudim se da se ne mešam, mada ga možda potajno špijuniram i kontrolišem. (smeh) Ali i on ima mnogo poverenja u mene, pa se ne ljuti ako sam ponekad malo agresivna i dosadna. Sasluša sve šta kažem, a odluke su na njemu.

N1 printscreen

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jakov Simović

Slične Vesti