Sreća je konačno tu: Anja Mandić fotografijom potvrdila divne vesti (foto)

Sreća je konačno tu: Anja Mandić fotografijom potvrdila divne vesti (foto)

Autor: | 30/09/2021

1

Sin Anje Mandić izrastao u sjajnog momka

Posle smrti sjajnog Milorada Mandiće Mande glumica Anastasija Anja Mandić ostala je sama sa njihovim sinom Andrijom. Iako su mnoga deca poznatih roditelja pod budnim okom javnosti, sin Anje Mandić već sada zna da ne želi takvu vrstu pažnje.

- Moj sin je u tim godinama, pa mi je rekao pre neki dan da ne želi da javno pričam o njemu i da bi voleo da ima svoju privatnost. I ja sam ga čula i poslušala. Mislim da je decu važno uvažiti i podržati. Svakako podizanje deteta je odgovornost za svakog roditelja na planeti, ne samo za mene. Imam samo želju da bude zdrav i dobar čovek. Čime god da odluči da se bavi. Neke stvari će birati sam i učiti šta je za njega odgovornost. Ja ću uvek stajati iza, da mu budem vetar u leđa. Moj put sam ja birala i zahvalna sam mojim roditeljima na tome  - ispričaja je nedavno Anja za domaće medije. 

Pročitajte: Manda je pao, a ona je sve to gledala iz publike - Prva ispovest Anje Mandić koja gađa u živu ranu

Glumica je nekoliko puta isticala da sa sinom gradi odnos pun poverenja, a sa Mandinom decom iz prvog braka Andrija ima divan odnos i njhovu veliku podršku. Srećna porodica danas ima ogroman razlog za slavlje i dan ispunjen pesmom i radošću.

"Sweet 15. Moj dasa, kako kaže, puni tačno deceniju i po. Srećan mi bio", napisala je oduševljeno ponosna mama i objavila sliku slavljenika. 

 

Komentari (1)

Loading
Kukavci 10:04 01.10.2021
Odgovori

Ko je ovde lud? Sin me molio da ga ne eksponiram i ja to prihvatam....i gle čuda...pojavi se intervju i slika....spontano...šta da rade ljudi čiji najbliži nisu bili "zaslužni" kako oni da ispune obećanja svojoj deci da neće da ih reklamiraju...

hellomagazin.rs hellomagazin