Mandina udovica u zagrljaju voljenog: Anja je pored njega pronašla sreću FOTO

Mandina udovica u zagrljaju voljenog: Anja je pored njega pronašla sreću FOTO

Autor: | 07/06/2023

0

Mandina udovica u zagljaju najvoljenijeg

Nakon što nas je 2016. godine napustio glumac Milorad Mandić Manda, njegova supruga i koleginica Anja, ostala je da se stara o njihovom sinu Andriji koji je izrastao u velikog momka. Osim nesebične ljubavi, svom sinu, podarila je i lepo vaspitanje, obezbedila školovanje kao samohrana majka i često je nastojala da odigra ulogu oba roditelja.

Pročitajte: Manda je imao tri sina, a ovo je njegova jedina ćerka - Marija je krenula tatinim stopama i vrlo je poznata FOTO

Vladimir Šporčić/Story arhiva

 

Glumica se jednom prilikom našalila da se zbog njega bavila nekim muškim temama, koje inače u drugačijim okolnostima ne bi pogledala, odricala se svog slobodnog vremena, vremena provedenog sa prijateljicama, ali ni za čim niti jednog jedinog trenutka ne žali, posebno ne kada vidi u kakvog momka je izrastao i nastavlja da raste.

Inače, Mandina udovica retko priča o tom teškom periodu u javnosti, međutim, jednom prilikom je otkrila na koji način je uspela da nastavi dalje i usmeri njihovog sina Andriju na pravi put.

- Bila sam jako uplašena kad sam shvatila da moram od tog trenutka sve sama sa sinom. On je bio sa mnom u publici kada je Manda doživeo srčani udar i sve je video. Tako da sam imala dupli zadatak - da nađemo moj kolosek i uporedo da pratim Andriju - istakla je Anja u emisiji “Balkanskom ulicom” te dodala:

Pročitajte: Čestitamo: Manda bi bio najsrećniji čovek na svetu, prelepe porodične vesti izmamile suze radosnice (foto)

Boško Karanović

 

- Bilo je jako teško jer nismo mogli da imamo nikakvu intimu u tim trenucima. Ali sam se izmakla iz te gungule i ostala zatvorena sa porodicom i sinom. To je period kada sam osvestila da sam uplašena, ali da mi treba vreme da naučim da živim bez Milorada. Sad kad je prošlo pet i po godina, mogu da kažem da sa tim mogu da živim.

Andrija je po stasu, visini i dugim nogama odavno prešišao mamu, čini se i pokojnog oca, a Anja je nedavno objavila zajedničku fotografiju, ispod koje je napisala: "Moj Džin. Sve sto Ljubimo stvorili smo sami."

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti