Otkriven pol bebe: Marijana Mićić presrećna, njen verenik van sebe od oduševljenja

Otkriven pol bebe: Marijana Mićić presrećna, njen verenik van sebe od oduševljenja

Autor: | 14/09/2021

0

Trudna Marijana Mićić sitno broji do porođaja. Prema pisanju današnje štampe popularna voditeljka je u osmom mesecu trudnoće, a da će se prvi put ostvariti u ulozi majke još nije ni demantovala, ni potvrdila. Marijana i njen dugogodišnji emotivni partner Miloš Marjanović vešto kriju privatnost i ne vole da javno pričaju o tome šta se dešava u njihovom životu. 

‒ Marijana i Miloš presrećni su što će se ostvariti kao roditelji, dugo su to priželjkivali i nadali se. Ona obožava decu i godinama je žarko želela da se ostvari kao majka, međutim, neko vreme im to nije polazilo za rukom. Kad su saznali da je trudna, oboje su bili oduševljeni, ne zna se ko se više obradovao ‒ rekao je izvor za „Blic“.

Pročitajte: Trudna Marijana Mićić javnosti poslala snažnu poruku, brojne žene joj aplaudiraju

Instagram

 

‒ Glumica trudnoću dobro podnosi, redovno ide na kontrole i viđa se sa odabranim krugom ljudi. Tako je bila sigurna da se neće zaraziti, a i da se za njenu trudnoću neće saznati do pred sam kraj, kako se i dogodilo ‒ okriva izvor i dodaje da li će na svet uskoro stići dečak ili devojčica. 

‒ Saznali su da je devojčica, trudnoća protiče u najboljem redu i mogu da odahnu. Miloš je priželjkivao ćerku, sreći nije bilo kraja kada je shvatio da će mu želja biti ispunjena. Marijana prosto blista.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti