Fanovi zanemeli: Jelena Tomašević uživo u Dnevniku otkrila sve, odmah se oglasio i Ivan Bosiljčić (video)

Fanovi zanemeli: Jelena Tomašević uživo u Dnevniku otkrila sve, odmah se oglasio i Ivan Bosiljčić (video)

Autor: | 16/07/2022

0

Jelena Tomašević i Andrea Bočeli zajedno na sceni 

Gostujući u Dnevniku RTS-a  pop zvezda Jelena Tomašević saopštila je javnosti prelepe vesti. Ona će kao specijalna gošća nastupiti na koncertu najvoljenijeg tenora sveta Andree Bočelija 22. jula u Beogradu na festivalu Belgrejd river fest.

Pročitajte: Rajsko ostrvo samo za njih - Jelena Tomašević i Ivan ne mogu da sakriju sreću, fotografija govori više od reči

Jelena Tomašević će se na koncertu pojaviti kao gost u dve numere, a jednu će izvesti solo.

- Maestro Bočeli ima običaj da na svim svojim svetskim turnejama, kao specijalnog gosta pozove pop pevačicu iz zemlje u kojoj nastupa. Mnogo mi je drago da su moja muzika i moj rad došli došli do jednog ovako veličanstvenog umetnika i da su on i njegov tim odlučili da u Beogradu na njegovom koncertu pevamo zajedno. Ja sam bila na koncertu Andree Bocelija pre 10 godina u Beogradskoj areni i sećam da sam bila oduševljena lepotom i kvalitetom njegovog pevanja. Dok sam ga slušala uživo pomislila sam: "Ako je ovaj glas ovoliko divan za slušanje, kakav bi osećaj bio pevati sa ovim čovekom". I negde u dubini sebe sam to i poželela. Eto, želje se ostvaruju. Bogu hvala, uskoro ću moći da vam kažem kakav je osećaj pevati sa velikim Andreom Bočelijem - izjavila je Jelena Tomašević.

Brzinom svetlosti oglasio se i Jelenin suprug glumac Ivan Bosiljčić koji je punog srca na svom profilu na Instagramu napisao: 

"Moja. Žena. 22. jula u Beogradu pevaće sa Andreom Bočelijem. Toliko."

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti