Nepodobna: Manekenku Karli Klos godinama ignorisali roditelji supruga

Nepodobna: Manekenku Karli Klos godinama ignorisali roditelji supruga

Autor: | 22/03/2019

0


Strah od prvog upoznavanja partnerove porodice kod slavne manekenke Karli Klos bio je i te kako opravdan kada se zna da su roditelji njenog supruga Džošue Kušnera punih šest godina izbegavali da je upoznaju smatrajući da to što nije Jevrejka automatski znači i da nije dovoljno dobra za njihovog sina, a slično mišljenje o svojoj snahi imao je i njihov drugi sin, ujedno zet američkog predsednika Donalda Trampa.

Verovali ili ne, ali slavna manekenka Karli Klos upoznala je roditelje svog supruga Džošue Kušnera tek nakon što su njih dvoje proveli šest godina u vezi. Čarls i Šeril Kušner, čiji je drugi sin Džared Kušner zet američkog predsednika, o drugoj snahi su imali najgore mišljenje, ne smatrajući je dostojnom njihovog sina i govoreći ružne stvari njoj iza leđa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samantha (@karlieklossified) on Oct 25, 2018 at 7:24am PDT


To je išlo toliko daleko da joj je bio zabranjen dolazak na porodična okupljanja, a sve zato što ona nije Jevrejka, poput njih. Inače, Kušnerovi su milijarderi koji smatraju da im jedna manekenka ne može parirati ni u čemu i da će im upropastiti celu lozu. Kada je Džošua odlučio da protestuje, rekavši kako se veza njegovog brata s Ivankom Tramp ne razlikuje previše od njegove, oni su imala odgovor:

-Ivanka je drugo, ona je Trampova krv. Ona je, baš kao i Džared, bogata naslednica, a i pohađala je prestižni fakultet. Karli je odrasla u predgrađu St. Louisa i nikada nije ni pohađala fakultet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivanka Trump (@dailyivanka) on May 1, 2017 at 12:24pm PDT

Svi ti detalji otkriveni su u najnovijoj knjizi „Vicky Ward 'Kushner, Inc.: Greed. Ambition. Corruption. The Extraordinary Story of Jared Kushner and Ivanka Trump“.

Veza Karli i Džošue počela je 2012. godine, a verili su se prošle godine, nedugo nakon što je manekenka, zbog budućeg supruga, prešla u judaizam. Taj njen potez odmah je protumačen kao pokušaj da udovolji njegovim roditeljima. Venčanje je održano u tajnosti u Njujorku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on Oct 18, 2018 at 5:20pm PDT


Glava porodice Čarls Kušner navodno se svim silama trudio da natera sina da ostavi manekenku, pa je čak tokom večere, organizovane 2017. godine povodom Trampove inauguracije, tokom jela sina upozorio rečima: -Očekujemo od tebe da napraviš ono što je ispravno. Osoba s kojom si nije prava osoba za tebe.-

Prema pisanju novinarke i autorke knjige, Džošua je svojim roditeljima uzvratio na način da im je zabranio bilo kakvo uplitanje oko venčanja, što je njima posebno zasmetalo jer su i ovoga puta želeli da se od svega napravi pompezno slavlje o kojem će svi govoriti.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: karli klos

Pročitajte još

Najnovije vesti