Samo mesec dana pre prvog rođendana sina Alekseja: Umesto Lukine i Sofijine svadbe stižu neočekivane vesti

Samo mesec dana pre prvog rođendana sina Alekseja: Umesto Lukine i Sofijine svadbe stižu neočekivane vesti

Autor: | 12/08/2021

0

Fudbaler Luka Jović i njegova verenica Sofija Milošević, iako su pre skoro godinu dana postali roditelji dečaka Alekseja, nisu uspevali da usklade želje i poslovne planove. Zbog svega toga odlazak pred oltar stavljen je na čekanje. 

‒ Svadbe, onakve kakvu sam ja zamislila, sa svim idejama, nažalost, neće biti ni ove godine. Da ne bude zabune, ne planiramo veliku ceremoniju, ali kada se svi okupimo, neće biti ni mala. To nam je svakako u mislima, pričamo i o proširenju porodice, ali ništa ne planiramo. Kad bude, biće. Istina je da Luka želi veliku porodicu, ali sve smo prepustili rukama sudbine – rekla je nedavno presrećna Sofija koja ovih dana vredno priprema proslavu prvog rođendana sina Alekseja.

Pročitajte: Luka i Sofija se zbog ovoga svakodnevno svađaju, manekenka svesna da imaju problem

Rocco Forte Promo

 

Međutim, porodične planove u potpunosti je uzdrmala vest o kojoj bruji engleska štampa. Izgleda da je selidba iz Španije sve izvesnija, a sada se zna i gde. Naime, status Luke Jovića u „Real Madridu“ nije svetao, pa su opet sve glasnije priče o njegovom odlasku iz prestonice Španije. „Srpskog Falkaa“ sada sele u Veliku Britaniju. 

Kako javlja britanski „Ekspress“, Ole Gunar Solskjer traži „devetku“ koja će moći da odmeni jedinog klasičnog napadača, vremešnog Edisona Kavanija. Kao idealna opcija u mislima mu je niko drugi do fudbaler Luka Jović. Nije poznato da li bi „Mančester junajted“ kupio Jovića ili bi ga samo pozajmio na godinu dana uz klauzulu kupovine na 12 meseci.

Pročitajte: Fudbaler Luka Jović kupio stan u vrednosti od pola miliona evra, evo ko će mu biti komšije

Guliver Getty images

 

Fudbaler Luka Jović ove informacije do sada nije ni demantovao ni potvrdio, ali je sigurno da će dom iz prelepog Madrida seliti na neku drugu lokaciju. Samim tim i planovi oko venčanja, koje javost toliko iščekuje, padaju u drugi plan. 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još