Vanja Grbić podelio sreću sa celim svetom: Svima bih poželeo ćerku kao što je Una

Vanja Grbić podelio sreću sa celim svetom: Svima bih poželeo ćerku kao što je Una

Autor: | 27/07/2021

1

Ćerka Vanje Grbića danas slavi rođendan

U domu nekadašnjeg odbojkaša Vladimira Grbića danas se proslavlja važan dan. Jedna od njegovih ćerki, Una, slavi 15. rođendan.

Kako je zbog „Olimpijskih igara“ Vanja trenutno u dalekom Tokiju, to ga nije sprečilo da slavljenici ulepša rođendan. Na „Instagramu“ je podelio fotografiju na kojoj je Una u odbojkaškom dresu i uputio joj prelepu čestitku.

Pročitajte: Vladimir Grbić u susret velikom otkrio - Sva četiri puta prisustvovao sam supruginom porođaju

„Jedna jedina Unica. Moja Una, moja duša. Moj ribolovac i emotivac. Želim vam svima jednu ćerku kao Una. Od srca. Ljubi te tata puno. Puno sreće i zdravlja. Srećan ti rođendan. Od srca.“

Na ovako emotivnu poruku niko nije ostao ravnodušan, a čestitke su smenjivale jedna drugu.

Pročitajte: Vladimir Grbić - Ja sam turbo tata

Koliko možemo da primetimo, ćerka Vanje Grbića likom veoma podseća na oca, a po svemu sudeći ni ljubav prema sportu nije joj strana.

Podsetimo, pored Une, nekadašnji reprezentativac i njegova supruga Sara roditelji su još dve devojčice, Ine (16) i Mile (8), kao i dečaka Lazara (5).

Komentari (1)

Loading
Snezana Tasic 15:08 26.08.2021
Odgovori

Hvala vam Vanja na ovako lepoj cestitki vasoj kcerki ,neka bude zdrava i srecna pored svog tate i mame i sestri i brata. Retko se danas cuju ovako lepe reci a i vesti .Vrlo sam srecna kada ovako nesto procitam.Verujte i meni ste ulepsali dan.Celoj porodici mnogo srece i zdravlja.S.Tasic

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti