Veliko slavlje u domu Vanje Grbića, supruga Sara presrećna (foto)

Veliko slavlje u domu Vanje Grbića, supruga Sara presrećna (foto)

Autor: | 18/04/2022

0

Ćerka Vanje Grbića napunila 18 godina 

Vladimira Vanju Grbića kao da smo juče gledali na odbojkaškom terenu, ali vreme ipak neumitno leti. Jedan od najboljih srpskih odbojkaša svih vremena već je zakoračio u pedesete, a njegova najstarija ćerka početkom aprila proslavila je punoletstvo

Pročitajte: Ćerka Vanje Grbića oduševila - Svima bih poželeo takvo dete

Vanja je otac četvoro dece. Sa suprugom Sarom, bivšom karatistkinjom, dobio je Inu, Unu, Milu i Lazara.

‒ Bogu hvala, imam veliku sreću da sam našao osobu sa kojom mogu da gradim ono što se zove zdrava porodica. Fenomenalno funkcionišemo, radimo sve po primeru, naša deca imaju na koga da se ugledaju. Porodica je naš mir i sreća najveća ‒ izjavio je Vanja, koji je dve decenije u srećnom braku.

Ćerka Vladimira Grbića izrasla u prelepu devojku 

Grbići su se, naravno, okupili i na zabavi povodom Ininog 18. rođendana, a slavljenica je za tu priliku dobila tortu na kojoj su bile replike fotografija iz porodičnog albuma. 

Pročitajte: Vanja Grbić - Moj brak opstao je zbog ljubavi

„Moja prva. Moja Ina. Tatin prvenac. 18 godina. Te noći u Moskvi nisam bio svestan koliko ću biti srećan što postajem otac. Leti vreme. Topi se. Ispred mene nije više mali marsovac već devojka. Ljubi te tata. Jako. Najjače. Srećan ti rođendan, srećo“, poručio je Vanja u emotivnom obraćanju najstarijoj ćerki.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti