Obećao da će se do kraja mandata oženiti: Gradonačelnik Banje Luke pokazao novu devojku

Obećao da će se do kraja mandata oženiti: Gradonačelnik Banje Luke pokazao novu devojku

Autor: | 15/07/2021

0

Draško Stanivuković, dvadesetosmogodišnji gradonačelnik Banje Luke, poslednjh godina uživa sve veću pažnju, pa i simpatije javnosti. Jedan od razloga popularnosti krije se u njegovom nekonvencionalnom odnosu prema politici, odnosno spremnosti da sa građanima porazgovara „oči u oči“.

S druge strane, iako potiče iz imućne porodice, Draško Stanivuković uvek se trudio da načinom života ne odskače od vršnjaka. I danas se može sresti na fudbalskoj utakmici, u javnom prevozu, a ne zaobilazi ni popularna mesta za izlaske.

Pročitajte: Zgodan, pa još gradonačelnik - Snežana Dakić otvorila čakre poznatom političaru (foto)

Naočiti mladić, koji je javno obećao da će se do kraja mandata oženiti, odavno je „zapao za oko“ devojkama iz regiona. Nadu brojnih obožavateljki da bi baš neka od njih mogla biti ona prava pre nekoliko meseci podgrejala je vest da je raskinuo sa dugogodišnjom devojkom, sugrađankom Ivanom Maslarić.

Gradonačelnik Banje Luke ponovo zaljubljen 

Zgodni gradonačelnik po svemu sudeći više nije solo. Na crvenom tepihu „Banja Luka Festa“ pojavio se u društvu atraktivne brinete, a novinari koji su pratili manifestaciju odmah su počeli da se raspituju o njenom identitetu. Pojedini mediji su, čak, preneli da je obnovio romansu sa Ivanom. Zabunu je unela činjenica da dve devojke neverovatno liče.

Ubrzo je obelodanjeno da je nova izabranica Beograđanka Kristina Beronja, studentkinja Fakulteta za medije i komunikaciju. Izvori iz okruženja Draška Stanivukovića otkrili su da je Kristinu upoznao preko društvenih mreža i da je zajednički dolazak na muzički festival zapravo bio njihov prvi sastanak.

Pročitajte: Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković pokazao devojku, evo ko je ona

Šuška se da Draško nije prvi Kristinin dečko koji je poznat javnosti, odnosno da je svojevremeno bila u kratkoj romansi sa Veljkom Ražnatovićem.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin