Zgodan, pa još gradonačelnik: Snežana Dakić otvorila čakre poznatom političaru (foto)

Zgodan, pa još gradonačelnik: Snežana Dakić otvorila čakre poznatom političaru (foto)

Autor: | 02/06/2021

0

Draško Stanivuković zaplesao sa Snežanom Dakić...

Grdonačelnik Banja Luke prihvatio je izazov i pokazao da i srpski muškarci plešu – napisala je Snežana Dakić na “Instagramu”. Istog trenutka nametnula su se dva pitanja – da li je poznata voditeljka plesala sa Draškom Stanivukovićem ili je to uradila neka druga dama, zašto se to od njega očekivalo i gde su njih dvoje sreli? Snežana nam je otkrila da je bila konferansije na proslavi, kojoj je prisustvovao i jedan od najmlađih političara u regionu, a onda je objasnila o kakvom je izazovu reč:

Pročitajte: Transformacija godine - Snežana Dakić više nije brineta, komplimenti pljušte! (foto)

Mirko Tabašević

 

- Budući da ima samo 28 godina, rekla sam mu da mora da razbije stereotip o srpskom muškarcu, koji sedi i ne igra. Odgovorio je da on to vrlo rado čini i zaista zaigrao, a mnoge prisutne dame su mu se već sledećeg trenutka pridružile. Draško je pomenuo i da vozi rolere, potvrđujući time da je pravi pripadnik svoje gneracije. I drugim muškarcima sam dala isti izazov i zaista su zaigrali. Rekla sam im: „Draško je razbio stereotip, morate i vi, a osim toga dobro je i za otvaranje prve i druge čakre. Prva je zadužena za uzemljenje i ukorenjenost, a druga je seksualna.“

Pročitajte: Snežana Dakić o odnosu sa bivšim suprugom - Posle sedam godina, konačno se uključio u Laurino odrastanje

Instagram

 

Draško Stanivuković - Mlad i moćan

Snežana kaže da je gradonačelnik Banjaluke svojim kompletnim stavom uverio da naši muškarci postaju sve moderniji.

- Naravno, ne govorim o mojoj, već o Draškovoj generaciji. Međutim, još je mnogo muškaraca kojima mačizam ne dozvoljava da se opuste, a glavni problem je što se ovde taj pojam shvata potpuno pogrešno. Pravi mačo muškarac će, kad ugleda ženu koja mu se sviđa, prići, osvajati je, kasnije štiti, voditi računa o njenim potrebama. Nažalost, nije malo onih koji mačizam poistovećuju sa pokazivanjem fizičke snage ili ignorantskim stavom.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti