U crnini i vidno mršavija Dragana Mirković privatnim avionom sletela u Sen Trope (video)

U crnini i vidno mršavija Dragana Mirković privatnim avionom sletela u Sen Trope (video)

Autor: | 12/07/2021

0

Dragana Mirković i Toni Bijelić pre mesec dana doživeli su nenadoknadiv gubitak i veliku žalost. Naime, početkom juna, Tonijev otac iznenada je preminuo u Beču.

„Poslednji pozdrav mom dragom svekru. Počivaj u miru, Anto Bijelić“, ovim rečima pevačica se javno oprostila od voljenog člana porodice. „Počivaj u miru, tata“, napisao je njen suprug na svom profilu na „Instagramu“.

Pročitajte: Tragedija u porodici Dragane Mirković - Pevačica slomljena

Posle toga, muzičkoj zvezdi koja je, uprkos tome što niz godina živi u Austriji, i dalje omiljena među kolegama na ovim prostorima, pristigle su brojne poruke sa izrazima saučešća upućenim porodici Bijelić. Svekar Dragane Mirković bio je uvažen poslovni čovek, koji je svojevremeno pokrenuo unosan porodični biznis, a nasledio ga ja ništa manje uspešno njegov sin Toni. Osim toga, Anto Bijelić bio je izuzetno vezan za unučiće, Marka i Manuelu, kao i oni za njega, pa ne čudi što im je svima rastanak teško pao.

Instagram

 

No, život ide dalje, pa se i Dragana Mirković lagano vraća svakodnevnim obavezama.

Pročitajte: Letnja sezona može da počne - Kupaći Dragane Mirković glavna tema o kojoj se priča

Instagram

 

Zbog smrti svekra još je u dubokoj crnini, a pojedini mediji preneli su da je u Sen Trope sletela crnim helikopterom.

Instagram

 

Komentar da „tuguje sa stilom“, koji je ispratio pomenutu vest pojedini su doživeli kao pomodarstvo i preterivanje, dok su mnogi pozdravili njen gest i žal koju i na taj način pokazuje za čovekom koga je poštovala i volela niz godina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti